Kreativan dan u Suhopolju: Opuštanje za roditelje i lov na uskrsna jaja za najmlađe

U organizaciji Centra za psihološku pomoć i razvoj „Pričaj mi“ iz Zagreba i Kulturne udruge KrEdA iz Suhopolja u prostoru Općinske knjižnice Matija Gubec u Suhopolju održana je radionica „Maštalica“ za djecu, dok su istovremeno u maloj vijećnici Općine Suhopolje roditelji mogli sudjelovati na radionici „Pet minuta za mene“.

Smisao „opuštalice“ za roditelje, bake, djedove i odgajatelje je razgovor o izazovima s kojima se susreću u odgoju djece i upoznati mnoge kreativne tehnike za zajedničku igru i opuštanje. Svi sudionici su dobili svojih pet minuta – mjesto i vrijeme za opuštanje, druženje i stjecanje znanja i vještina za produbljivanje odnosa s djecom.

IMG 20180403 170529

U isto vrijeme mališani su mogli sudjelovati u „maštalici“ gdje je za njih osmišljen lov na uskrsna jaja. Kroz lov i različite druge aktivnosti djeca su dobila priliku igrati se na različite kreativne načine, maštati, zabavljati se, istraživati i družiti se.
Voditeljice radionica bile su psihologinje Katarina Lončarić, Ana Mušak i Jurana uz pomoć velikih i malih volontera Udruge KrEdA. Organizaciju radionica potpomogla je i Turistička zajednica Općine Suhopolje.
(www.icv.hr, ml; foto: KrEdA)

[g-gallery gid=”449152″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content