Prvenstvo Hrvatske u štafetama: Bloudek-Kotur-Cepuš-Svalina postavili novi hrvatski seniorski rekord na 1200-400-800-1600m

Proteklog vikenda u Zagrebu je održano atletsko Prvenstvo Hrvatske u štafetama. Iako se natjecanje terminom još uvijek nalazi u svojevrsnom djelu predsezone, stadionom uz Savu trčalo je 120 štafeta u kojem nije nedostajalo odličnih rezultata, posebice u ovoj fazi.

Bloudek-Kotur-Cepuš-Svalina rekordno na 1200-400-800-1600m

Prije dvije godine Agramova štafeta (Bratulić, Cepuš, Bloudek i Pavelić) istrčala je famozni “najbolji rezultat” od 10:15,87 i čekao se još bolji sastav od toga da s novim vremenom dobijemo novi hrvatski rekord. I dobili smo ga s Marinom Bloudekom, Milanom Koturom, Svenom Cepušem i Filipom Svalinom. Radi se o uistinu posebnoj štafeti, tim više kad uzmete u obzir da u njoj imate aktualnog europskog i nekadašnjeg europskog juniorskog prvaka.

Marino je već u startu jasno postavio pozicije u ovoj utrci dok su Milan i Sven samo dodatno povećali razliku naspram ostatka konkurencije i Filipu je samo preostalo biti što bolji i brži što mu uspijeva i ciljem prolazi vremenom 10:04,39 što službeno postaje novi hrvatski seniorski rekord. (www.atletskiklubagram.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content