Zbor građana u Golom Brdu: U planu spojna cesta Golo Brdo – Špišić Bukovica

Gradonačelnik Ivica Kirin, njegovi zamjenici Damir Marenić i Vlasta Honjek – Golinac, gradski pročelnici te direktori gradskih tvrtki informirali su mještane Golog Brda na zboru građana o budućim aktivnostima koje se planiraju odraditi u narednom razdoblju na području ovog prigradskog naselja.

Sastanak gradonačelnika s građanima otvorio je predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Golo Brdo Josip Blažević koji je podsjetio mještane na projekte odrađene tijekom protekle godine. Pritom je izdvojio uređenje željezničko-cestovnog prijelaza na Paradajzovom putu, kao i javnu rasvjetu na dijelu ulice Paradajzov put, projektnu dokumentaciju za energetsku obnovu Mjesnog doma, brdski kolektor, izradu Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima ispred Doma te sanaciju ulice Zadnji jarak.

20180405 191149 1

Gradonačelnik Ivica Kirin najavio je tom prilikom, u dogovoru s Hrvatskim šumama, spojnu cestu Golo Brdo – Špišić Bukovica, biciklističku stazu kroz naselje, kao i uređenje kanala u ulici Zadnji jarak u suradnji s Hrvatskim vodama. Osim toga, u narednom periodu u planu je, između ostalog, i asfaltiranje Vinogradske ulice, ulice Zadnji jarak – odvojak te realizacija prijevoza starijih i nemoćnih osoba do grada putem Crvenog križa.

Zbor građana bilo je prilika da mještani ovog prigradskog naselja iznesu probleme na području svog mjesnog odbora, a pitanja su uglavnom bila vezana uz komunalnu tematiku.
Nakon zbora građana u Golom Brdu, sljedeći je na rasporedu u Rezovcu u petak, 6. travnja u 19 sati. (virovitica.hr)

20180405 191219

20180405 191155

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content