Zbor građana u Milanovcu: Uskoro kreću radovi na rekonstrukciji Ulice sv. Križa

Nakon Jasenaša, gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima održao je u ponedjeljak sastanak s građanima i u prigradskom naselju Milanovac. Na sastanku su mještani, kao i svake godine, virovitičkom gradonačelniku, kao i pročelnicima Grada Virovitice i direktorima gradskih tvrtki mogli iznijeti svoje probleme na području tog mjesnog odbora.

Zbor građana otvorila je predsjednica Vijeća Mjesnog odbora Milanovac Željka Francetić koja je tom prilikom mještane upoznala s odrađenim aktivnostima, a riječ je o kompletnom uređenju sanitarnih čvorova u Mjesnom domu, sanaciji postojećeg nogostupa u Ulici 30. svibnja, projektnoj dokumentaciji za sanaciju nerazvrstane ceste u Ulici sv. Trojstva te projektnoj dokumentaciji za sanaciju nerazvrstane ceste u Ulici 30. svibnja i Vinogradski put.

Posebno je istaknut projekt izvođenja sanitarne i oborinske odvodnje u Ulici sv. Križa čiji se početak očekuje uskoro. U sklopu projekta rekonstruirat će se kolnik, izgraditi pješačke i biciklističke staze i oborinska odvodnja te rekonstruirati javna rasvjeta i EKI mreža. Realizacijom projekta znatno će se utjecati na povećanje sigurnosti u prometu, a riješit će se i problem odvodnje brdskih voda.

IMG 9347

Što se tiče aktivnosti u narednom razdoblju, najavljena je rekonstrukcija ceste u Ulici sv. Trojstva – II. odvojak, nastavak izgradnje nogostupa u Ulici 30. svibnja te uređenje prostora ispred Mjesnog doma. Sljedeći na rasporedu je zbor građana u Rezovačkim Krčevinama, a održat će se u utorak, 10. travnja s početkom u 19 sati. (virovitica.hr, M. Bašić)

IMG 9358

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content