Zbor građana u Taborištu: U planu brojni projekti – osiguravanje pružnih prijelaza, biciklistička staza, sanacije kolnika

Nakon Podgorja, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa suradnicima održao je jučer, 4. travnja, sastanak s mještanima Mjesnog odbora Taborište. Već po tradiciji, ispunjen Mjesni dom u Taborištu svjedočio je da su građani ovog Mjesnog odbora zainteresirani za sudbinu svog dijela grada. Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Željko Heđi tom je prilikom ukratko predstavio što je odrađeno u proteklog godini. Između ostalog, sanirana je cesta te produljena javna rasvjeta u Ulici Mate Lovraka, riješena je odvodnja oborinskih voda na kritičnim mjestima, što zacjevljenjem, što otvorenim kanalima te je uređena površina oko spomenika u Taborištu.

20180404 191423

Gradonačelnik Ivica Kirin predstavio je projekte koji će biti odrađeni tijekom sljedeće godine, posebno naglasivši pritom da je potpisan sporazum za financiranje izrade projektne dokumentacije za osiguravanje pružnih prijelaza u Podravskoj i Istarskoj ulici.
Osim toga, na području Vijeća Mjesnog odbora u planu je biciklistička staza od centra Suhopolja do Željezničkog kolodvora u planu s Virovitičko-podravskom županijom, a Programom gradnje za ovu godinu predviđena je i sanacija kolnika u Zagorskoj ulici, izgradnja nogostupa u Podravskoj ulici (do pruge), izrada projektne dokumentacije za javnu rasvjetu u Ličkoj ulici te izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju javne rasvjete u dijelu Slavonske ulice.

Nakon Taborišta, gradonačelnik Kirin sa suradnicima i direktorima gradskih tvrtki danas, 5. travnja u 19 sati, održat će sastanak s mještanima Golog Brda. (virovitica.hr)

20180404 191446

20180404 191519

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content