Željka Grahovac nova predsjednica Udruge Ličana „Vila Velebita“ Virovitica, Nikola Štampar i Nikola Grbac dopredsjednici

U petak, 27. travnja, u Društvenom domu u Taborištu održana je redovna izborna skupština Udruge Ličana „Vila Velebita“ Virovitica. Prisustvovalo je 50-ak članova udruge i izabrano je novo vodstvo udruge za iduće razdoblje od 4 godine. Za predsjednicu je izabrana Željka Grahovac, za dopredsjednike su izabrani Nikola Štampar i Nikola Grbac st., te 11 članova izvršnog odbora udruge: Ivan Horvat, Zlatko Pleša, Vinko Dumenčić, Kate Dečak, Nedjeljka Županić, Mario Štampar, Jasna Čupen, Božidar Biondić, Nikola Grbac ml., Milan Gomerčić i Drago Marenić. Za tajnika je izabran Franjo Knežević, a za rizničara Dragica Prša. Za članove nadzornog odbora izabrani su Marija Gverić, Ivanka Weiss i Milan Vanđura.

Plan rada Udruge Ličana „Vila Velebita“ Virovitica za 2018. godinu uključuje nastavak aktivnosti na upisu članstva, organizaciju izleta u Liku, organizaciju „10. ličke večeri“, organizaciju podjele humanitarnih paketa za ličke obitelji slabijeg imovnog stanja za božićne blagdane, nastavak suradnje s udrugama Ličana u Slavoniji i udrugom „Napredak“ te djelovanje na tome da se u rujnu objavi godišnje glasilo udruge.
(www.icv.hr, zv, foto: Udruga Ličana „Vila Velebita“)

[g-gallery gid=”453056″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content