Županijske nogometne lige: Lukač 05 dočekuje Dinamo, derbi Sloge i Borove…

1.ŽNL: Lukač 05 dočekuje Dinamo iz Četekovca

U prvoj županijskoj ligi ovog vikenda čeka nas niz zanimljivih utakmica, u subotu 28. travnja u 17 sati u Lukaču gostuje Dinamo iz Četekovca, koji je proteklog vikenda iznenadio Mikleuš.

Interesantno će biti i u nedjelju 29.travnja također u 17 sati. Mikleuš će se za poraz u Četekovcu, pokušati iskupiti u susretu s Bratstvom. U Rezovcu gostuje Podravac iz Sopja, rezultat bi trebao biti neizvjestan do samo kraja. Suhopolje gostuje u Čačincima. Podsjetimo na posljednja dva gostovanja Suhopoljčani su osvojili samo jedan bod, a domaća momčad ima kvalitetu za iznenađenje. U Voćinu gostuje graničar iz Okrugljače. Obje momčadi proljetos igraju odlično, pa očekujemo zanimljivu utakmicu. .Zrinski, koji se grčevito bori za opstanak gostuje u Čađavici. Gradina na dočekuje Slavoniju iz Sladojevaca. To je domaćim nogometašima posljednja prilika za bijeg s dna tablice.

Parovi devetnaestog kola 1.ŽNL: Rezovac – Podravac Sopje, Gradina – Slavonija, Mikleuš – Bratstvo, Mladost 1930. Čađavica – Zrinski, Mladost Čačinci – Suhopolje, Voćin – Graničar Okrugljača i Lukač 05- Dinamo Četekovac.

2.ŽNL: derbi vodećih momčadi u Zdencima

Ove nedjelje najinteresantnija utakmica u obje skupine drugih županijskih liga igra se u Zdencima, gdje domaća Sloga ugošćuje drugoplasiranu Borovu. Domaći igrači pobjedom bi gotovo osigurali naslov prvaka, dok svaki drugi rezultat donosi neizvjesnost do kraja natjecanja.

U zapadnoj skupini pitanje prvaka je riješeno, ali se vodi grčevita borba za opstanak. Sveti Đurađ na gostovanju u Špišić Bukovici, kod Bilogore 1947., Milanovački Sokol na domaćem terenu u susretu sa Starom Brezovicom i Turanovac na gostovanju kod Mladosti u Vukosavljevici žele nastaviti pobjednički niz i pobjeći s dna tablice.

Sve sedamnaestog kola drugih liga utakmice igraju se u nedjelju 29.travnja u 17 sati:
Skupina zapad. Sokol- Stara Brezovica, Podgorje – Croatia, Mladost Vukosavljevica – Turanovac, Drava – Omladinac, Bilogora 1947. – Sveti Đurađ i Bušetina 1947. –Napredak.

Skupina istok: Ćeralije – Crnac, Mladost Bakić – DOŠK, Plavi – Standard, Munja – Mladost Miljevci, Sloga Zdenci – Borova i Tehničar – Miholjac.

3.ŽNL: Dinamo gostuje u Velikoj Črešnjevici

U susretima trećih županijskih liga ovog vikenda nema izrazitog derbija. Vodeći u zapadnoj skupini Dinamo iz Kapele Dvora gostuje kod Bilogorca u Velikoj Črešnjevici, dok u skupni istok Kozice nakon dva kiksa u domaćem susretu s Krčevinom, ponovno žele ući u seriju uspjeha.

Sve trinaestog kola trećih liga utakmice igraju se u nedjelju 29.travnja u 17 sati:
Skupina zapad: Brana – Podravec, Bilogorac – Dinamo Kapela Dvor, Turnašica – Graničar Žlebina, Sloga Dugo Selo – Otrovanec i Mladost Stari Gradac – Kladare.

Skupina istok: Kozice – Krčevina, Meljani –Slaven, Slavonac – Dinamo Josipovo i Orešac – Vaška, dok je Grabić slobodan (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content