Dobar rad Hrvatskom časničkom zboru poželio i pomoćnik ministra Nenad Križić

Hrvatski časnički zbor grada Virovitice održao je redovnu izvještajnu skupštinu na kojoj je predsjednik, umirovljeni bojnik Davor Špoljarić podnio izvješće o radu Zbora u protekloj godini te ujedno predložio plan rada za ovu godinu. Uz obilježavanje slavnih dana Domovinskog rata, sudjelovanju na sportskim natjecanjima, Zbor je bio, a biti će i ubuduće aktivan i u osnovnim školama na području županije, u kojima učenicima prezentira ulogu hrvatskih branitelja s ovih područja u Domovinskom ratu..

Uz predstavnike braniteljskih udruga, dobar rad članovima Zbora poželjeli su Zvonko Kožnjak, predsjednik koordinacije braniteljskih udruga s područja grada Virovitice, izaslanica virovitičkog gradonačelnika, predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss, zamjenik Virovitičko-podravskog župana Darko Žužak te zamjenik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić.

-Ministarstvo branitelja uvijek će podržavati rad vaše udruge, zapovjednika i časnika pobjedničke hrvatske vojske. Izuzetno sam ponosan što sam danas s i što vam mogu obećati podršku ministarstva u budućem razdoblju – istakao je između ostaloga Nenad Križić.
(www.icv.hr, zc)
[g-gallery gid=”455973″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content