FOTO: Dan otvorenih vrata u Strukovnoj školi Virovitica

U Strukovnoj školi Virovitica u utorak, 8. svibnja, održan je Dan otvorenih vrata u sklopu kojeg su održane učeničke aktivnosti iz područja fizike i matematike, tjelesne i zdravstvene kulture, hrvatskog jezika, stranih jezika i ekonomije. Osim toga, održane su i prezentacije iz društvenog područja i aktiva ugostitelja te predavanje zagrebačkog putopisca i fotografa Davora Rostuhara pod nazivom „Polarni san“.

– Cilj Dana otvorenih vrata koji Strukovna škola provodi svake godine je dati mogućnost učenicima da predstave svoje znanje i kreativnost, te predstave školu široj javnosti – rekla nam je ravnateljica Strukovne škole Pavica Biondić.

Da je tomu uistinu tako, mogli su se uvjeriti svi posjetitelji jer su učenici i njihovi profesori odlično osmislili raznoliki program. Pripremili su zajednički kviz za učenike i profesore, izložbu učenice Marijane Ljulj, razne društvene igre i književni klub. Ekonomisti su održali opsežnu prezentaciju, a organizirali su i mali turistički sajam. Najslasnije je bilo na štandu ugostitelja gdje su se svi mogli počastiti raznim slasticama i kavom. (www.icv.hr, bs)

[g-gallery gid=”455054″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content