FOTO: DVD Virovitica proslavio Dan vatrogastva i svog zaštitnika svetog Florijana

Dobrovoljno vatrogasno društvo Virovitica svečano je obilježilo 4. svibnja, Dan vatrogastva i njihovog zaštitnika svetog Florijana. Svečanost je započela misom u crkvi svetog Roka, a nastavljena je godišnjom izvještajnom skupštinom u prostorijama DVD Virovitica. Izvješće o radu DVD-a koji broji 120 članova podnio je predsjednik Mario Pavelić i zapovjednik Miroslav Čubrlo.

IMG 1210

Ono čime se DVD Virovitica posebno ponosi je veliki broj mladih članova i djece koji postižu odlične rezultate, pa se tako i ove godine mladi vatrogasni tim DVD Virovitica plasirao za državno vatrogasno prvenstvo.

– Drago nam je što smo raznolikim planom i programom za mlade vatrogasce uspjeli prikupiti mlade naraštaje i što je najvažnije, uspjeli ih zainteresirati za ovaj human poziv i zadržati u našim redovima – rekao je tom prigodom predsjednik Mario Pavelić.

IMG 1233

I ovom prigodom DVD Virovitica uručio je zahvalnice i odličja zaslužnim članovima i jubilarcima, a sve nazočne vatrogasce i ostale goste tom prigodom je pozdravio u ime Grada Virovitice i zamjenik gradonačelnika Damir Marenić koji je zahvalio vatrogascima na njihovim aktivnostima i pomoći koji su pružili građanima Virovitice i prigradskih naselja. (www.icv.hr, bs)

[g-gallery gid=”454457″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content