MAJKAMA S LJUBAVLJU Više od 200 djece majkama “volim te” poručilo pjesmom, plesom i glumom

Kazalište Virovitica danas (nedjelja) je bilo mjesto na kojem su mališani svojim majkama kroz pjesmu, ples, recitaciju, glumu i sviranjem rekli “hvala” i “volim te” na svoj, prepoznatljiv i topao dječji način.

U prepunom Kazalištu nastupilo je više od 200 djece, na 21. priredbi “Majkama s ljubavlju”, koju već tradicionalno na Majčin dan organizira Društvo Naša djeca Virovitica.

U bogatom programu nastupili su, u vodstvu svojih mentora, učenici osnovnih škola Ivane Brlić Mažuranić, Vladimira Nazora, Katoličke osnovne škole, Glazbene škole Jan Vlašimsky, COOR-a, mažoretkinje Gradske glazbe i Virovitičke mažoretkinje, KUC, polaznici Dječjeg vrtića Cvrčak, polaznici Glazbene igraonice Glazbene škole Jan Vlašimsky i Dramska skupina Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica.

Dirnuli su pritom svako srce i oduševili publiku u kojoj su ih uz roditelje burnim pljeskom nagradili i drugi članovi obitelji, prijatelji i rodbina.

Željka Barić, predsjednica Društva Naša djeca Virovitica istaknula je zadovoljstvo brojem izvođača na ovoj tradicionalnoj manifestaciji koja okuplja škole, kulturno-umjetničke udruge i centre te je uvijek jedna od najposjećenijih u gradu.

– Od srca hvala svima koji su svojim nastupom danas doprinijeli da je ova, 21. priredba za Majčin dan, bila ovako posebna. Posebno hvala svim volonterima Društva koji svojim nesebičnim radom pomažu u organizaciji ove tradicionalne manifestacije. Veliku pomoć pružio nam je i Grad Virovitica – istaknula je Željka Barić, predsjednica Društva Naša djeca Virovitica. (www.icv.hr, mlo)

[g-gallery gid=”456187″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content