MEĐUNARODNI DAN SESTRINSTVA Medicinske sestre i tehničari svoj će dan obilježiti predavanjima, mjerenjem krvnog tlaka i šećera u krvi

U petak, 11. svibnja medicinske sestre i tehničari Opće bolnice Virovitica obilježit će Međunarodni dan sestrinstva. U Društvenom domu Opće bolnice Virovitica s početkom u 14 sati održat će prigodni program koji će obuhvatiti različita predavanja na temu sestrinstva te ugodno druženje uz domjenak, na kojem su pozvani Župan Igor Andrović, predsjednica Upravnog vijeća Jasna Abramović, Pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Melita Sirovica, gradonačelnik Ivica Kirin, saborski zastupnik Josip Đakić, ravnatelji zdravstvenih ustanova, ravnatelj Tehničke škole te ostali uzvanici.

Istog dana, u prijepodnevnim satima od 09 do 12 sati na štandu ispod gradskog sata, patronažne sestre Doma zdravlja VPŽ, učenici Tehničke škole Virovitica smjer medicinska sestra/tehničar opće njege u pratnji nastavnica zdravstvene njege i medicinske sestre Opće bolnice Virovitica održat će edukaciju javnosti o važnosti očuvanja zdravlja, mjerenje krvnog tlaka i razine šećera u krvi.

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva, u srijedu, 9. svibnja u 14 sati služit će se Sveta misa u Bolničkoj kapelici Gospe Lurdske i Svetog Josipa. Misu će predvoditi fra Rozo Brkić.
(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content