Ovog vikenda u kinu SLATINA pogledajte: “Luka i čarobni muzej”, “Deadpool 2” i “Osjećam se lijepa”

PROGRAM VELIKE DVORANE

Luka i čarobni muzej – SINKRONIZIRANO
-animacija

petak, 18.05. u 19:00
subota, 19.05. u 19:00
nedjelja, 20.05. u 19:00

Luka je pametan, ali previše živahan dječak s jednom ambicijom: završiti posljednju razinu svoje računalne igre. Jednom kad završi u gejmerskom Hall of Fame-u, njegov odsutan otac gospodin Spejbl će se napokon ponositi njime. Međutim, završetak igrice će biti tek početak velike avanture koja će odvesti Luku, njegovog psa Džekija i prijateljicu Moniku u davno zaboravljeni muzej lutaka, gdje će Luka vratiti u život sve lutke, pa tako i groznog lutkara! Pobjeda nad ludim lutkarom neće samo spasiti njegovog oca, već i cijeli grad od ljutite i drvene sudbine!

Cijena ulaznice: 20 kn

Deadpool 2
-akcija, komedija

petak, 18.05. u 21:00
subota, 19.05. u 21:00
nedjelja, 20.05. u 21:00

Marvelov brbljavi anti-junak se vratio! Veći, bolji i tu i tamo još gluplji nego ikada prije. Kada super vojnik krene u ubilačku misiju, Deadpool je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znači biti junak – sve to dok razvaljuje 50 različitih guzica. Jer, ponekad, da bi napravio sve kako treba moraš igrati prljavo.

Cijena ulaznice: 25 kn

PROGRAM ART DVORANE

Osjećam se lijepa
– komedija

petak, 18.05. u 20:00
subota, 19.05. u 20:00
nedjelja, 20.05. u 20:00

U filmu Osjećam se lijepa, redateljskog dvojca Abby Kohn i Marca Silversteina, u oporavku nakon traumatične nezgode, Renee (Amy Schumer) se budi kao nova osoba, odagnavši staru nesigurnu verziju sebe daleko u zaborav. Ozljeda glave donijela joj je nevjerojatnu količinu samopouzdanja, zarazno je sretna i neupitno zadovoljna sobom. Novi stav i pogled na sebe, omogućuje joj da okrene novi list i otpočne potpuno novi život. Uvjerena da je najsposobnija žena na svijetu i ništa je ne može pokolebati. Živi punim plućima, bez zadrške i straha, i u tome uživa.

Cijena ulaznice: 20 kn

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content