Slatina: Akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica

U suradnji sa Zakladom Ana Rukavina, a na inicijativu učenika, volontera Školskog volonterskog kluba Industrijsko-obrtničke škole jučer je u Slatini organiziran upis u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Iako je akciji upisa pristupilo 36 Slatinčana, zbog zdravstvenih razloga u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisan je 31 potencijalni darivatelj.

IMG 9565 Custom Custom

Organizatori od srca zahvaljuju svima koji su se odazvali ovoj hvalevrijednoj inicijativi učenika, volontera Industrijsko-obrtničke škole, ravnatelju škole Mladenu Graovcu na podršci, te koordinatorici školskog volonterskog kluba Svjetlani Dupan. Zahvalu su uputili i Zakladi Ana Rukavina koja je prepoznala želju mladih volontera da pomognu onima kojima je to najpotrebnije, jer kako i sami kažu: „Lijek je uistinu u nama.“

Akcija je organizirana u okviru projekta „Volontiram, srce diram“ koji financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. (A.  D.F.)

IMG 9556 Custom Custom IMG 9558 Custom Custom IMG 9560 Custom Custom IMG 9561 Custom Custom IMG 9563 Custom Custom IMG 9564 Custom Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content