Županijske nogometne lige: Suhopolje dočekuje Graničar iz Okrugljače, Sokoli gostuju u Svetom Đurađu, derbi u Kapeli Dvoru

Županijski prvoligaši u proteklih sedam dana su odigrali dva kola. Ovog vikenda nema izrazitog derbija, ali je pred gledateljima niz zanimljivih utakmica. U subotu 5. svibnja u 17 sati igraju se dvije utakmice. Suhopolje je domaćin Graničaru iz Okrugljače, a u Lukaču gostuje Slavonija iz Sladojevaca.

Sve ostale utakmice se igraju u nedjelju 6. svibnja također u 17 sati. Rezovac ide na gostovanje u Gradinu. Mikleuš dočekuje Podravac iz Sopja. U Čačincima domaća Mladost igra s Dinamom iz Četekovca. Obje momčadi u posljednje vrijeme su u dobroj formi.Mladost 1930. Na svom terenu mora osvojiti bodove u susretu s Bratstvom, jer je i dalje u opasnoj zoni. Voćin dočekuje Zrinski iz Nove Bukovice.

Parovi dvadeset prvog kola prve ŽNL: Gradina – Rezovac, Mikleuš – Podravac Sopje, Mladost 1930. Čađavica – Bratstvo, Mladost Čačinci – Dinamo Četekovac, Voćin – Zrinski, Lukač 05 – Slavonija i Suhopolje – Graničar Okrugljača.

2. ŽNL: Sokoli gostuju u Svetom Đurađu

U subotu 5.svibnja u 17 sati igra se utakmica u Rušanima između Napretka i Podgorja.
Sve ostale utakmice igraju seu nedjelju 6.svibnja u 17 sati. Na rasporedu je nekoliko lokalnih derbija u drugoj županijskoj ligi zapad. U Svetom Đurađu gostuje Sokol iz Milanovca. Susreti ovih momčadi uvijek su donosile tenzije između sportskih prijatelja. Slično će biti u Koriji gdje gostuje Bilogora 1947. Iz Špišić Bukovice. Domaći su izraziti favoriti ali gosti se sigurno neće predati bez borbe. U Turanovcu se igra općinski derbi gdje domaća momčad dočekuje Dravu iz Terezinog polja.

U osamnaestom kolu igraju:

Skupina zapad: Croatia – Mladost Vukosavljevica, Napredak – Podgorje, Stara Brezovica – Bušetina 1947., Turanovac – Drava, Omladinac – Bilogora 1947. i Sveti Đurađ – Sokol.
Skupina istok: Borova – Tehničar, Mladost Miljevci – Sloga Zdenci, Standard – Munja, DOŠK – Plavi i Crnac – Mladost Bakić.

3. ŽNL: derbi u Kapeli Dvoru

Sve utakmice četrnaestog kola trećih županijskih liga igraju se u nedjelju 6.svibnja u 17 sati.
Dinamo iz Kapele Dvora na svom terenu dočekuje drugoplasiranu Turnašicu. Pobjedom bi domaća momčad mogla već razmišljati o naslovu prvaka, svaki drugi rezultat donosi dodatnu neizvjesnost u borbu za prvo mjesto.

Parovi četrnaestog kola trećih ŽNL:

Skupina zapad: Dinamo Kapela Dvor – Turnašica, Otrovanec – Mladost Stari Gradac, Graničar Žlebina – Sloga Dugo Selo, Podravec Dinjevac – Bilogorac i Kladare – Brana.

Skupina istok: Vaška – Grabić, Dinamo Josipovo – Orešac, Slaven – Slavonac i Krčevina- Meljani, dok su Kozice. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content