Županijske nogometne lige: Susret za naslov viceprvaka u Rezovcu, Dinamo iz Kapele Dvora na teškom gostovanju u Dugom Selu

1. ŽNL: Susret za naslov viceprvaka u Rezovcu

U 1. ŽNL, u subotu 12. svibnja u 17 sati, Graničar iz Okrugljače će na domaćem terenu pobjedom u susretu s Gradinom pokušati bodovno odmaći od dna tablice. Ostale utakmice se igraju u nedjelju, 13. svibnja takđer u 17 sati. Na gostovanju kod posljednjeplasirane momčadi lige Zrinskog u Novoj Bukovici, nogometaši Suhopolja mogu pobjedom potvrditi treći uzastopni naslov prvaka. Najinteresantniji susret ovog kola igra se u Rezovcu. Kod drugoplasirane domaće ekipe gostuje treći Mikleuš. Domaći bi pobjedom odmakli gostima na četiri boda, dok bi svaki drugi ishod donio novu draž u borbi za drugu poziciju na kraju ligaškog natjecanja. U Četekovcu se igra susjedski derbi između domaćeg Dinama i Voćina. Domaća Slavonija u Sladojevcima želi nakon uspjeha u Lukaču pobijediti goste iz Čađavice. Zanimljivo će biti u Sopju gdje Podravac ugošćuje Lukač 05 i Gornjem Bazju u susretu između domaćeg Bratstva i Mladosti iz Čačinaca.

U dvadeset drugom kolu igraju 1. ŽNL igraju: Bratstvo – Mladost Čačinci, Graničar Okrugljača – Gradina, Podravac Sopje – Lukač 05, Zrinski – Suhopolje, Slavonija – Mladost 1930. Čađavica, Dinamo Četekovac – Voćin i Rezovac – Mikleuš.

2. ŽNL: Bušetina 1947. potvrđuje naslov prvaka?

U skupini zapad vodeća Bušetina 1947. domaćim uspjehom nad milanovačkim Sokolom potvrdila bi drugi uzastopni naslov prvaka. U skupini istok novom domaćom pobjedom nad Standardom iz Nove Šarovke Sloga iz Zdenaca pokušat će se na korak približiti naslovu prvaka i proslavi povratka među županijske prvoligaše. Sve utakmice devetnaestog kola drugih županijskih nogometnih liga igraju se u nedjelju, 13. svibnja u 17 sati, a sastaju se:

Skupina zapad: Bušetina 1947. – Sokol, Mladost Vukosavljevica – Napredak, Omladinac –Sveti Đurađ, Bilogora 1947. – Turanovac, Drava – Croatia i Podgorje – Stara Brezovica.

Skupina istok: Mladost Bakić – Ćeralije, Tehničar – Mladost Miljevci, Sloga Zdenci – Standard, Munja – DOŠK i Plavi – Crnac, dok je Borova slobodna.

3. ŽNL: Dinamo iz Kapele Dvora na teškom gostovanju u Dugom Selu

Dinamo iz Kapele Dvora porazom na svom terenu od Turnašice doveo je u pitanje naslov prvaka u trećoj ligi zapad, u nedjelju gostuje kod trećeplasirane Sloge u Dugom Selu. Očekuje nas uzbudljiv susret. U skupini istok vodeće Kozice u posljednjih nekoliko kola ne briljiraju. Gostovanje u Donjim Meljanima će pokazati da li se vraćaju na pobjedničku stazu.

Sve utakmice petnaestog kola trećih županijskih nogometni liga igraju se un nedjelju, 13. svibnja u 17 sati.

Skupina zapad: Otrovanec – Kladare, Mladost Stari Gradac – Graničar Žlebina, Sloga Dugo Selo – Dinamo Kapela Dvor, Turnašica – Podravec Dinjevac i Bilogorac – Brana.

Skupina istok: Grabić – Dinamo Josipovo, Orešac – Slaven , Slavonac – Krčevina i Meljani – Kozice, dok je Vaška slobodna. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content