FOTO: U Turnašici održan 8. vatrogasni kup “Za Štefinu”

U sklopu Dana Općine Pitomača, DVD Turnašica organizirao je tradicionalni vatrogasni kup, ove godine 8. po redu kup pod nazivom “Za Štefinu”, kao sjećanje na nekadašnjeg saborskog zastupnika i dopredsjednika Sabora RH Stjepana Sulimanca.

Program kojeg je svečano otvorio zamjenik načelnika Općine Pitomača Ivan Erhatić sadržavao je kup natjecanje vatrogasnih timova u muški A i B, te žene u A i B kategoriji, a nadmetale su se ekipe iz Sisačko-moslavačke, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Virovitičko-podravske županije.

U kategoriji ŽENE A nastupila su 4 odjeljenja. Prvo mjesto odvojilo je DVD Vukosavljevica ispred DVD Stari Gradac, DVD Velika Črešnjevica i DVD Mala Črešnjevica.

U kategoriji ŽENE B nastupilo je 3 ekipe, a 1. mjesto osvojilo je DVD Leskovec ispred DVD Turnašica i DVD Virovitica.

U kategoriji MUŠKI B nastupila su 4 odjeljenja, a 1. mjesto osvojilo je DVD Daruvar, ispred DVD Turnašica, DVD Virovitica i DVD Sedlarica.

Najbrojnije su bile ekipe MUŠKI A, a sudjelovalo je 8 odjeljenja. 1. mjesto pripalo je DVD Desno Trebarjevo ispred DVD-a Vukosavljevica, Gornje Bazje, Turbašica, Sedlarica, Otrovaanec, Starogradački Marof i Dinjevac.

Prijelazni pehar za najbolje vrijeme pripao je DVD-u Desno Trebarjevo, dok je Superkup osvojio DVD Gornje Bazje.

Cjelokupan program koji su glazbom upotpunili “Podravski mužikaši”, vodio je predsjednik DVD Turnašica Alojz Lach. (www.icv.hr, bs)

[g-gallery gid=”460616″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content