Novopečeni malonogometni drugoligaš MNK Slatina počeo s pripremnim utakmicama

Novi, od ove jeseni, sudionik 2. Hrvatske malonogometne lige Istok, Malonogometni klub Slatina započeo je s pripremnim utakmicama.

Prvu su pripremnu utakmicu slatinski malonogometaši odigrali prošli tjedan u Gradini protiv MNK Uragan iz Virovitice i pobijedili sa 4:2. Za ekipu MNK Slatina tada su nastupili: Dragojević, Petrinjak, Prlić, Šantić, Bočkaj, Radonjić, Štefanović, Čavić; trener Velimir Tresk. Golove za Slatinu dali su Prlić 1, Šantić 2 i Bočkaj 1.

Druga pripremna utakmica, odigrana jučer u Vinkovcima, bila je mnogo zahtjevnija, jer je slatinskim haklerima protivnik bio renomirani futsal drugoligaš MNK Aurelia. Iako je bilo za očekivati da će Slatinčani lako ”pasti” u Vinkovcima, to se nije dogodilo.

Utakmica je na kraju završila rezultatom 5:5, a premijerne nastupe ovoga puta za MNK Slatinu upisali su dva nova pojačanja, Domagoj Ninčević i Miroslav Rukavina, gdje se Ninčević u premijernom nastupu dva puta upisao u strijelce. Za Slatinu su još zabijali Šantić 2 i Bočkaj 1, a nastupili su: Dragojević, Šantić, Bočkaj, Radonjić, Čavić, Rukavina, Šaponja, Kupres, Ninčević; trener Velimir Tresk.

(www.icv.hr, ADF; foto: MNK Slatina)