STJEPAN LACH “Prava razlika” brza je, ljetna i ritmična pjesma stvorena za ovo ljeto

„Prava razlika“ naziv je druge i nove pjesme Stjepana Lacha, talentiranog glazbenika iz Turnašice, koja je, kako kaže, prava razlika od prve. – Nova pjesma je stvarno prava razlika u odnosu na ono što se očekivalo od mene nakon prve pjesme – kaže Lach opisujući ju kao ljetnu, brzu i ritmičnu pjesmu. Naime, Stjepan je ovu, kao i prvu pjesmu, predstavio na našoj radijskoj postaji. Prije četiri mjeseca tema je bila pjesma „Nije važno“, a tada je Stjepan najavio da će do ljeta izaći i nova. To se ostvarilo i dobili smo pravu ljetnu „stvar“.

VIŠE OD 60 TISUĆA PREGLEDA
– Pjesma je za more ili da se riješite stresa što niste na moru, tako da gdje god bili mislim da će dobro doći ova pjesma – našalio se Stjepan te dodao da se nada da će se „zavrtjeti“ barem kao i prva, koja je imala više od 60 tisuća pregleda. – S prvom pjesmom sam prezadovoljan, zavrtjela se, dosta radijskih postaja ju je uvrstilo u svoj program i ljudi ju vole i pjevaju – priča nam Stjepan te najavljuje i skore nastupe na kojima će ju napokon izvoditi. Zadovoljstvo prvom pjesmom vidi se i kroz Stjepanov izbor ekipe za drugu pjesmu, koja je ostala ista.

SLOBODA I BEZBRIŽNOST
– Prva pjesma je super prošla pa je bilo logično da ne mijenjam ekipu. Tekst potpisuje Aleksandro Čubrilo, glazbu Dominik Lučić, Jan Erceg je izvršni producent i aranžer zasjedno s Dominikom, a Ninac produkcija je radila spot – navodi nam Stjepan te ističe da će se ove ekipe i dalje držati. Kakva pjesma takav i spot, ljetni i lepršav u kojemu su nastojali prikazati slobodu i bezbrižnost. – Budući da smo kolega Josip i ja geografi udružili smo snage, odabrali neke ljetne i atraktivne lokacije Lijepe naše i pokazali ih u spotu – kaže Stjepan od kojega možemo očekivati i Slavoniju i Podravinu u spotu, budući da je za ovog mladog pjevača tamo sve i počelo.

NOVA SEZONA EMISIJE A-STRANA
Upravo tamo od kuda su njegovi korijeni – pitomački festival Pjesme Podravine i Podravlja, Stjepan je nastupio i ove godine, točnije proteklog vikenda, te se predstavio s pjesmom „Ne sudite joj svirci“ za koju je tekst napisao ravantelj festivala Rajko Stilinović, glazbu Siniša Doronjga te aranžman Josip Cvitanović. – Uvijek se rado odazovem na taj festival jer sam tamo prije sedam godina prvi put nastupio – kaže Stjepan najavljujući i ponovno sudjelovanje u zabavno-glazbenoj emisija A-strana. Pratite ga od rujna kada kreću emitiranja nove sezone. (www.icv.hr, žđl, Foto: Facebook)