Vlado Rastija novi predsjednik Vatrogasne zajednice općine Sopje, Josip Špoljarić novi zapovjednik

U sastavu Vatrogasne zajednice općine Sopje ukupno su tri dobrovoljna vatrogasna društva, no na prethodnim sastancima, a i na samoj skupštini ostavljen je prostor i izražena namjera za osnivanje dodatnih vatrogasnih društava u naseljima gdje se ukaže prilika i zainteresiranost, a da je u skladu sa zakonom o vatrogastvu i minimalnim uvjetima koji se pri tome moraju ispoštovati.

Vatro4
Na samoj skupštini bila je prisutna Mateja Fras Venus, predstavnica vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije, koja je pozdravila prisutne vatrogasce, te ponudila stručnu pomoć u radu i provedbi plana rada. Načelnik Općine Sopje Berislav Androš također je pozdravio prisutne, te izrazio zadovoljstvo što se napokon okupila ekipa koja je spremna zajednički raditi, jer samo na taj način je moguće ostvariti napredak i zacrtane ciljeve. Prisutne pozdravili predsjednik VZO Čađavica, te predsjednik Mjesnog odbora Grabić Mirko Jelinek.

Na skupštini je izabran novi predsjednik VZO Sopje, Vlado Rastija, a njegov zamjenik je Josip Matoković. Novi zapovjednik VZO Sopje je Josip Špoljarić, a njegov zamjenik je Vladimir Dvojak.

Vatro5

Plaketu za 50 godina aktivnog vatrogastva dobio je Josip Klobučar. Na kraju se novoizabrani predsjednik zahvalio na ukazanom povjerenju i najavio nastavak odlične suradnje sa Općinom Sopje, te Vatrogasnom zajednicom Virovitičko-podravske županije. (ADF; Općina Sopje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content