Doznajte s kim igraju rukometni klubovi sa područja VPŽ na početku nove sezone

U Zagrebu je održan plenum premijer, prvih i drugih rukometnih liga, koje vodi Ured za natjecanje Hrvatskog rukometnog saveza.

Voditelji liga Mihael Varga i Bojan Filipović nazočne predstavnike klubova upoznali su s promjenama u Propozicijama natjecanja i plan televizijskog prenošenja utakmica muške Premijer lige i ženske prve lige.

Nakon toga izvučeni su natjecateljski brojevi klubova za iduću sezonu. Prve lige počinju 15/16. rujna.

U prvom kolu rukometašice Pitomače gostuju u Umagu, a u drugom kolu u Pitomaču dolazi novi klub u ligi, Murvica iz Crikvenice.

U prvom kolu prve lige sjever za rukometaše, Viro Virovitica gostuje kod povratnika u prvoligaško društvo, Preloga. U drugom kolu u Virovitici gostuje momčad Osijeka, koja ima prvoligaške ambicije.

Druga liga sjever za rukometašice počinje 29/30. rujna. Rukometašice Tvin Virovitice putuju u susjedni Đurđevac. U drugom kolu u Viroviticu dolaze rukometašice Đakova.

Druga liga istok za rukometaše počinje 6/7. listopada. Oba naša predstavnika u prvom kolu su domaćini. Slatina ugošćuje novaka u ligi, rukometaše Feniksa iz Osijeka, a Orahovica dočekuje Valpovku iz Valpova. U drugom kolu Slatina putuje u Našice, kod druge ekipe Nexea, a Orahovica gostuje u Osijeku kod Feniksa.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content