ČAĐAVICA Potpisan ugovor o sufinanciranju troškova boravka djece u DV Suncokret

U prostorijama Općine Čađavica danas (srijeda) su načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević i ravnateljica Dječjeg vrtića ”Suncokret” iz Slatine Snježana Dupan-Lovrić, potpisali ugovor o sufinanciranju troškova boravka djece s područja općine Čađavica u Dječjem vrtiću ”Suncokret”.

– Vijeće Općine Čađavica prihvatilo je zamolbe nekoliko svojih žitelja vezano za sufinanciranje smještaja djece s područja općine Čađavica u dječji vrtić. U razgovoru s ravnateljicom Dječjeg vrtića ”Suncokret” iz Slatine došli smo do sporazuma i Općina je pristala da sklopimo ugovor. Za one roditelje koji budu htjeli voditi svoju djecu u Slatinu Općina će snositi troškove 60 posto od realne cijene vrtića. Moram izraziti zadovoljstvo što smo se sa gospođom Snježanom vrlo lako dogovorili, nismo ništa komplicirali, ona ima smještajne kapacitete, mi imamo potrebu, osigurati ćemo novce i problem je riješen, s time da roditelji preuzimaju obavezu prijevoza djece u vrtić. Zainteresirani roditelji ili skrbnici djece prvo se trebaju javiti u Općinu Jedinstvenom upravnom odjelu i podnijeti zahtjev, a koji će potom utvrditi i odobriti pravo na sufinanciranje troškova boravka djece u vrtiću – prilikom potpisivanja ugovora izjavio je načelnik Rončević.

IMG 1565 1

– Željela bi se zahvaliti načelniku Mirku Rončeviću na ukazanom povjerenju i drago nam je zbog ove suradnje koju Dječji vrtić ”Suncokret” i Općina Čađavica uspostavljaju. Izuzetno nam je drago što nakon Općina Mikleuš i Nova Bukovica sada sklapamo suradnju i s Općinom Čađavica – izjavila je ravnateljica Dječjeg vrtića ”Suncokret” Snježana Dupan-Lovrić. (www.icv.hr, ADF; Foto: DF)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content