FOTO Na području općine Čađavica održan 12. Kup ZNG-a

U organizaciji Hrvatskog časničkog zbora grada Slatine, 5. kolovoza održan je 12. Kup ZNG-a u lovu ribe udicom na plovak, na području općine Čađavica, rijeci Voćinki. Kup je održan povodom obilježavanja 27. godišnjice osnivanja i postrojavanja 64. samostalnog bataljuna Zbora narodne garde, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja.

Okupljanje organizatora i natjecatelja počelo je ujutro u Lovačkom domu u Čađavici, da bi se potom svi okupljeni zaputili na čađavačko mjesno groblje gdje su kod središnjeg križa odali počast svim poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu.

IMG 9856 Custom

Nakon ribolova i vaganja ulovljene ribe, koja je nakon toga puštena natrag u rijeku, u čađavačkom mjesnom domu proglašeni su najbolji pojedinci po sektorima, pojedinačni ukupni pobjednici i ekipe.

Medalje najboljim pojedincima uručio je potpredsjednik HČZ grada Slatine Radenko Pavić, a medalje za ukupan pojedinačni uspjeh i pehare najboljim ekipama je uručio predsjednik HČZ grada Slatine Vlado Međumurac.

IMG 9863 Custom

Najbolji po sektorima:

1. sektor:
1. Robert Keller (UDVDR Ogranak Slatina)
2. Dragomir Rončević (HČZ grada Slatina)
3. Miroslav Teglović (PTSP Slatina)

2. sektor:
1. Vlado Pugar (PTSP Slatina)
2. Mirko Horvat (UDVDR Ogranak Slatina)
3. Željko Valpovac (RŠU ”Mrena” Noskovci)

3. sektor:
1. Željko Geng (UDVDR Ogranak Slatina)
2. Miroslav Braj (HVIDR-a Slatina)
3. Željko Šnajder (RŠU ”Amur” Kapinci)

Najbolji ukupno pojedinačno:
1. Robert Keller (UDVDR Ogranak Slatina)
2. Željko Geng (UDVDR Ogranak Slatina)
3. Vlado Pugar (PTSP Slatina)

Najbolje ekipe:
1. UDVDR Ogranak Slatina
2. HČZ grada Slatine
3. HVIDR-a Slatina

Na kraju, potpredsjednik HČZ grada Slatine Radenko Pavić zahvalio se Općini Čađavica i načelniku Mirku Rončeviću, ŠRU ”Karas” Čađavica i ŠRU ”Smuđ” Slatina za pomoć u organizaciji, te predstavnicima uručio zahvalnice. Ribolovce je na mjestu održavanja natjecanja, rijeci Voćinki, nakratko obišao pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić, te se ispričao što ne može ostati duže zbog drugih neizostavnih obaveza.

(www.icv.hr, adf; foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”471839″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content