ROKOVO 2018. – Hvidra Virovitica organizirala tradicionalni turnir povodom Rokova

Već tradicionalno povodom Dana grada Virovitice, Kuglački klub Hvidra Virovitica organizirao je humanitarni kuglački turnir, na kojemu je ove godine sudjelovao dosad najveći broj ekipa, njih 13, Šećerana VIRO, Hvidra 1, Hvidra 2, Papuk Pakrac, Croatia Traunreut, Požega, Slatina, “Poštar” Bjelovar, Lipik 1074, Velika Gorica, Sloboda TVIN, IBM, “Lavice”.

Predsjednik kuglačkog kluba “Tvin” Mile Bićanić održao je uvodnu riječ i pozdravio sve nazočne među kojima su bili i ravnateljica Centra za socijalnu skrb Virovitica Marija Bajan-Prokl te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica. Nakon pozdravne riječi predsjednik Mile Bićanić predao je u ime kluba zahvalnicu Mariji Bajan-Prokl za višegodišnju suradnju i pomoć u radu kluba. S nekoliko prigodnih riječi gostima se obratio i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica te u ime Grada Virovitice i virovitičkog gradonačelnika Ivice Kirina turnir proglasio otvorenim.

Prvo mjesto ekipno osvojila je Šećerana Viro ispred Papuka iz Pakraca i Hvidre 1 iz Virovitice. Ekipno kod žena najuspješnija je bila Sloboda Tvin ispred IBM i Lavica. Pojedinačno kod muškaraca najuspješniji je bio Željko Mlinković iz Velike Gorice ispred Matije Petrića iz Croatia Traunreuta i Stipana Teskere iz Šećerane VIRO. Pojedinačno kod žena najbolja je bila Marija Mađarević iz Slobode TVIN ispred svojih timskih kolegica Jasne Mališ i Renate Brkan.

Sve nazočne tom prigodom je pozdravio Mile Bičanić koji je iskoristio priliku da se zahvali svima koji su sudjelovali na ovom turniru, a posebnu Zahvalnicu uručio je ravnateljici Centra za socijalnu skrb Mariji Bajan Prokl. U ime Grada Virovitice sve nazočne pozdravio pročelnik za društvene djelatnosti Alen Bjelica, predsjednik Županijske Hvidre Mato Bubaš i tajnik Sportske zajednice grada Virovitice, Tihomir Majstorović koji su i uručili medalje i pehare najuspješnijim kuglačima. (www.icv.hr, ts/bs, foto: T.Szabo, B.Sokele)

[g-gallery gid=”472902″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content