ODRŽANI PLENUMI 2. i 3. ŽNL ISTOK: U prvom kolu Borova – Munja i Crnac – Ćeralije

U mjesnom domu u slatinskom prigradskom naselju Kozice održan je plenum 2. i 3. županijske nogometne lige Istok.

Izvješća su podnijeli povjerenik za natjecanje Boris Špiranec i disciplinski sudac Tihomir Majstorović. Tajnik županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac upoznao je nazočne o odlukama izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza. Željko Moslavac povjerenik za natjecanje mlađih dobnih skupina izvijestio je o pristiglim prijavama za natjecanje u ligama koje on vodi.

Od natjecanja u drugoj županijskoj ligi odustala je momčad Plavi iz Jugovog Polja, pa će se ona od jeseni natjecati u trećoj županijskoj ligi. Stoga će druga liga Istok imati jedanaest ekipa, a treća liga istok osam momčadi.

Zbog malog broja sudaca neke utakmice 3. županijskih liga igrat će se nedjeljom prijepodne.

Na kraju su izvučeni natjecateljski brojevi, tako da u 1. kolu 2. županijske lige Istok, 26. kolovoza igraju: Borova – Munja Veliki Rastovac, Mladost Miljevci – Kozice, DOŠK – Zrinski Nova Bukovica, Standard Nova Šarovka – Tehničar Cabuna i Crnac – Ćeralije, dok je Mladost iz Bakića slobodna.

U prvom kolu 3. županijske lige Istok, 2. rujna se sastaju: Vaška – Dinamo Josipovo, Orešac – Grabić, Slavonac Novaki – Meljani i Krčevina Čađavački Lug – Plavi Jugovo Polje.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content