Općina Čađavica prijavila projekt izgradnje Dječjeg vrtića i zgrade sportsko rekreativne namjene

Općina Čađavica je, uz savjetodavnu podršku RA VIDRA-e, prijavila na Natječaj za podmjeru 7.4. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” – provedba tipa operacije 7.4.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” projekt izgradnje Dječjeg vrtića u Čađavici i projekt izgradnje zgrade sportsko rekreativne namjene u Čađavici.

Projektom izgradnje Dječjeg vrtića u Čađavici se želi pridonijeti ostvarenju preduvjeta za demografsku obnovu Općine Čađavica, kao i podizanje životnog standarda kroz izgradnju građevine za ostvarivanje organizirane njege, odgoja, obrazovanja i zaštite djece do polaska u osnovnu školu.

Projektom izgradnje zgrade sportsko rekreativne namjene u Čađavici želi se doprinijeti poboljšanju kvalitete života u ruralnom području za djecu i mlade kroz izgradnju zgrade – sportsko rekreativne namjene u Čađavici.

S obzirom da je financiranje projekta 100% bespovratnih sredstava na prihvatljive troškove po provedbi projekta, ista će se dobiti kao povratna sredstva.

Ukupna vrijednost projekta izgradnje Dječjeg vrtića u Čađavici iznosi 7.439.060 kuna, a zgrade sportsko rekreativne namjene u Čađavici iznosi 2.727.887 kuna.

(opcina-cadjavica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content