Osnovna škola Eugena Kumičića u Slatini počinje u ponedjeljak, 3. rujna

Prvi dan nove školske godine u Osnovnoj školi Eugena Kumičića Slatina počinje 3. rujna. Donosimo vam raspored nastave po smjenama.

Učenici od 5. do 8. razreda pohađaju nastavu samo u jutarnjoj smjeni, od 7:45 do 13:50. Učenici od 1. do 4. razreda mijenjaju smjene, 1. i 3. razred započinju s jutarnjom smjenom koja počinje u 7:45 sati. Učenici 2. i 4. razreda s nastavom kreču u 13:05 sati. Posebni odjeli i ove školske godine nastavu će imati samo u jutarnjoj smjeni koja i za njih počinje u 7:45 sati.

Učenici PŠ Josipovo, Novaki, Vaška polazit će nastavu samo u jutarnjoj smjeni koja počinje u 8 sati. Učenici PŠ G. Miholjac i Bakić mijenjati će smjene u školi u G. Miholjcu (za vrijeme dok se ne izgradi nova škola u PŠ Bakić).

Prvi dan škole 3. rujna učenici PŠ G.Miholjac trebaju doći u 8 sati, a učenici PŠ Bakić trebaju doći u G. Miholjac u 10 sati. Prvi dan škole autobus redovno dovozi učenike u školu, a po učenike putnike 2. i 4 razreda dolazi u 14:30 sati, po učenike 3. razreda dolazi u 9:30, a po učenike od 5. do 8. razreda dolazi u 10:30.

Početak je važan svima, a posebno onima koji prvi put sjedaju u školske klupe. Zbog toga je važno da ih se prigodno dočeka, pa će tako u OŠ Eugena Kumičića Slatina biti upriličen svečani doček prvašića u 9 sati. (www.icv.hr, adf)
prvvaci Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content