PRIPREMNE UTAKMICE U Suhopolju bez pobjednika, Darko Obžetić neuhvatljiv za obranu Sloge iz Zdenaca

Nogometaši Suhopolja na svom stadionu Park ugostili su Podravac iz Sopja. Domaćini su s dva zgoditka Dine Milinovića vodili 2:0. Gosti iz Sopja se nisu predavali. Klupa nogometaša Podravca nekoliko puta burno je reagirala na odluke sudačke trojke. Renato Karačić je bio efikasan i utakmica je završila bez pobjednika 2:2

U Zdencima novi županijski prvoligaš Sloga ugostila je drugoligaški sastav Borove. Gosti su bili puno uspješniji i pobijedili rezultatom 3:1. Dva zgoditka za Borovu je postigao Darko Obžetić, dok je treći bio iz kaznenog udarca, koji je realizirao Robert Šajin. Domaći su gol postigli nakon lijepe akcije. Ubačaj iz slobodnog udarca iskoristio je Matija Kiris i ubacio loptu u mrežu.

U Lukaču je gostovala Ivančica iz Zlatar Bistrice, koja je ove sezone ušla u prvu ligu Krapinsko zagorske županije. Gosti su pokazali da su u ovom trenutku kompletnija momčad i pobijedili 3:0 domaćeg županijskog prvoligaša. Napadači Lukača 05 u nekoliko navrata u nekoliko navrata nisu uspjeli realizirati izgledne prilike, tražeći atraktivna umjesto jednostavnih rješenja za postizanje zgoditka.

Graničar iz Okrugljače na svom terenu ugostio je Borac iz Imbriovca, najbolju momčad prve lige Koprivničko križevačke županije. U izjednačenoj utakmici domaći napadači nisu realizirali pregršt stopostotnih prilika, posebice Karlo Petrinić. Pred kraj utakmice to kažnjavaju iskusni gosti i s dva zgoditka pobjeđuju s 2:0. (www.icv.hr, mš, foto: M.Šolc)

[g-gallery gid=”472887″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content