ROKOVO 2018. Epitaf zagrijava atmosferu za Opću Opasnost, legendarni “Žiža” za gitarom rođendan slavi u Virovitici

Opća Opasnost danas vrijedi za Viroviticu, i to od 22 sata, kada počinje koncert ove popularne grupe u okviru Rokova 2018. na glavnoj pozornici u centru grada.

Hrvatsku su već osvojili hitovima kao što su “Pobjeg’o sam”, “Jednom kad noć”, “Tvoje ime čuvam” i drugim uspješnicama koje su osvojile top liste radijskih postaja. Opća Opasnost nedavno je izdala i novi hit, “Da je Bog dao”, u svom prepoznatljivom stilu, pa se obožavatelji nadaju da će je čuti i uživo, večeras u Virovitici.

Opća Opasnost ljeto inače provodi radno, na turnejama. Nakon Marije Bistrice, Bibinja, Blatnica (BIH) i Konavla, stiže i u Viroviticu, a u subotu, 18. kolovoza, već najavljuju novi koncert, u Vitezu (BiH).

Koje hitove su pripremili za našu publiku, iznenađenje je koje ćemo otkriti večeras, a mi jedno priredimo i sami – poseban pljesak za Slavena Živanovića – Žižu, legendu za gitarom, čovjeku koji je okupio Opću Opasnost, a koji danas slavi rođendan, glazbeno, na virovitičkoj pozornici, od 22 sata.

Prije njih, atmosferu će zagrijati virovitička rock grupa Epitaf. Najavljuju izvrstan repertoar po uzoru na “staru školu” Rock and Rolla, hitove u kojima će uživati svi ljubitelji dobre, stare rock glazbe. Koncert počinje u 20 sati, na glavnoj pozornici.

(www.icv.hr, mlo, foto: Facebook Opća Opasnost, Epitaf)