SLATINA Dvadeset polaznika Škole nogometa večeras bit će pratnja nogometašima Dinama i Young Boysa

Dvadeset polaznika Škole nogometa Slatina, uzrasta U-8 i U-10, sa svojim roditeljima i trenerom Darkom Kupresom otputovali su danas (utorak) u 15 sati za Zagreb, gdje će večeras u 21 sat izaći na travnjak maksimirskog stadiona kao pratnja nogometašima Dinama i Young Boys Berna.nogometaši

Inicijativa za sudjelovanje slatinskih dječaka na utakmici kao pratnja nogometašima, došla je od povjerenika Dinama za grad Slatinu, Nenada Bračuna. Treneri, braća Petrović i Darko Kupres, dva su tjedna vršili selekciju polaznika Škole nogometa mjereći im visinu (jer pravila određuju da djeca moraju biti visoka oko 130 centimetara), kako bi skupili njih dvadeset kojima će pripasti čast izaći na ovu značajnu utakmicu za Dinamo, ali i za hrvatski nogomet općenito.

nogometaši3

– Imao sam i prije upita za to da naša djeca istrče s igračima na jednoj od utakmica Dinama, pa sam odlučio u Upravi Dinama vidjeti mogu li to ostvariti za ovu utakmicu. Budući da kao povjerenik Dinama za Slatinu imam dobrih rezultata i velik broj članova, iz Uprave mi je stigao potvrdan odgovor te sam kontaktirao dečke iz Škole nogometa, kako bi sve dogovorili i odradili – objašnjava Nenad Bračun.

nogometaši

Dodaje kako je svima, roditeljima i djeci koji su otputovali na utakmicu play-offa Lige prvaka Dinamo – Young Boys, Uprava Dinama osigurala ulaznice, dok je prijevoz autobusom osigurao Grad Slatina.
– Posebno bih zahvalio gospođi Ljubici za odnose s povjerenicima i navijačima iz Odjela za članstvo Uprave Dinama što nam je izišla u susret – još je dodao Bračun. Predsjednik Škole nogometa Slatina Ilija Nikolić zahvalio je povjereniku Nenadu Bračunu i gradonačelniku Slatine Denisu Ostrošiću.

– Zahvalio bih povjereniku Dinama za Grad Slatinu, Nenadu Bračunu, što je omogućio našim klincima odlazak na ovaj lijep događaj, kao i Gradu Slatini, odnosno gradonačelniku Denisu Ostrošiću što nam je osigurao prijevoz djece do Zagreba i natrag – rekao je I. Nikolić.

(www.icv.hr, tekst i foto: A.D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content