Slatina uvjerljivim trijumfom osvojila 19. Memorijalni nogometni turnir “Vlado Golik – Josip Klobučar”

U organizaciji Nogometnog kluba Munja iz Velikog Rastovca održan je tradicionalni 19. Nogometni turnir posvećen poginulim hrvatskim braniteljima Vladi Goliku i Josipu Klobučaru. Na turniru je sudjelovalo četiri ekipe i to NK Slatina, NK Viljevo, NK Ćeralije i domaćin NK Munja, a igralo se u dva dana.

0608memorijalbranitelji 3

Prvog dana odigrane su polufinalne utakmice u kojima je Slatina pobijedila domaćina Munju s visokih 11:1 te Viljevo Ćeralije s 9:0. Drugi dan počeo je utakmicom za treće mjesto u kojem je domaćin Munja pobijedio Ćeralije s konačnih 5:2, a potom je u velikom finalu Slatina deklasirala Viljevo s velikih 7:1. Organizator je nagradio i najbolje pojedince turnira pa je tako najbolji strijelac Petar Harkanovac iz Viljeva sa 6 pogodaka, najboljim vratarom proglašen je Dino Radonjić iz Slatine, a njegov suigrač Matija Bubaš je najbolji igrač turnira. Nagrade najboljima uručili su dopredsjednik Munje Petar Obad te zamjenik načelnika općine Crnac Josip Kovač.

0608memorijalbranitelji 4

-Već 19 godinu za redom organiziramo ovaj turnir i mislim da ovakvu tradiciju ima malo koji turnir u Slavoniji. Vlado Golik i Josip Klobučar bili su nekada naši prvotimci, sjajni momci i uzorni sportaši, a ovo je najmanje što mi kao klub za njih možemo učiniti kako bi im odali dužno poštovanje i prisjetili ih se na onaj način na koji bi oni najviše voljeli, a to je sportom i nogometom. Hvala Općini Crnac na dugogodišnjoj potpori i naravno hvala svim ekipama koje su došle te velikom broju publike koja nas uvijek podrži – rekao je predsjednik NK Munja Pavao Vida. Utakmice su u dva dana sudili Siniša Ličinić iz Orahovice, Mario Lončar iz Čačinaca, Mihael Pravda iz Slatine i Mario Nađ iz Donje Pištane.

0608memorijalbranitelji 2

FINALE: NK SLATINA-NK VILJEVO 7:1 (3:0)

Veliki Rastovac
Gledatelja: 100
Suci: Siniša Ličinić (Orahovica), Mario Nađ (Donja Pištana), Mihael Pravda (Slatina)

Strijelci: 1.0-Bubaš, 2:0-Golub-autogol, 3:0-Bubaš, 4:0-Bubaš, 5:0-Rupčić, 5:1–Vincetić, 6:1-Čubelić, 7:1-Čubelić

NK SLATINA: Radonjić, Petrinjak, Vukomanović, Pecolaj, Vurdelja, Bubaš, Jozić, Čubelić, Kupres i Hrgetić. Još su igrali Stjepić, Tušek i Rupčić. Trener: Damir Pemper

NK VILJEVO: Stojčević, Franc, Golub, Senković, Vincetić, Kodrić, Horvat, Bolkovac, Blažević, Harkanovac i Kupanovac. Još su igrali Kovačević A.,Kovačević M., Milek, Puljić i Yakubu. Trener: Dinko Puljić
(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content