TK “FRANJO PUNČEC” – TK “DIDON” 7:2 U Čakovcu održane kvalifikacije do 14 godina

foto: H. Dragičević

Teniski klub “Didon” iz Virovitice pod vodstvom trenera Dražena Lovrekovića odigrao je kvalifikacije momčadskog prvenstva Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske do 14 godina. Kvalifikacije su održane u Čakovcu.

“Didonovci” su nastupili u sastavu: Dominik Sabolić, Hanna Dragičević, Ema Šantić, Nika Dragičević, Franko Šokec i Dominik Živković.

Mladi Virovitičani poraženi su od ekipe Teniskog kluba “Franjo Punčec” iz Čakovca rezultatom 7:2. Jedinu pobjedu u singlu ostvario je Dominik Sabolić koji je uvjerljivo pobijedio Parisa Posavca rezultatom 6:0, 6:1. Drugi bod Didonu donijeli su Dominik Sabolić i Hanna Dragičević koji su u mješovitim parovima bili bolji od para Posavec/Vidović 6:2, 6:1.

foto: H. Dragičević

Mlade nade Didona Ema Šantić i Nika Dragičević odigrale su sjajan meč parova protiv iskusnijih i starijih protivnica Balent/Šimić, i uz veliku želju i borbenost izgubile su rezultatom 3:6, 5:7. Dominik Živković i Franko Šokec igrali su parove u muškoj konkurenciji te izgubili od para Brica/Janušić rezultatom 3:6, 3:6.

U ostalim mečevima singla Ema Šantić, Nika i Hanna Dragičević, Dominik Živković i Franko Šokec pokazali su izvrstan tenis, ali su iskusniji protivnici ovoga puta bili bolji. Ovo je još jedan dokaz da se u teniskom klubu Didon odlično radi i trenira.

(www.icv.hr, hd)