4. HNL BJ-KC-VT U subotu, 25. kolovoza igra se županijski derbi između Papuka i Virovitice

Ove subote počinje nova ligaška sezona u 4. nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Naša županija i dalje u ligi ima četiri kluba: Pitomaču, Viroviticu, Slatinu i orahovački Papuk. Pitomača i Virovitica nisu imali većih promjena u igračkom sastavu. U druga dva kluba došlo je do „provjetravanja svlačionice“. Puno je igrača napustilo Slatinu i Papuk, a još više pristupilo. Prve službene utakmice će pokazati kako su uprave trgovale.

U subotu, 25. kolovoza igra se županijski derbi između NK Papuk i NK Virovitica. Utakmica je na rasporedu u 17:30.

Nogometaši Virovitice spremni, odradili 30 treninga i 7 pripremnih utakmica

Dječaci s Vegeške u šest tjedana priprema odradili su 30 treninga uz 7 pripremnih utakmica. Igrački kadar, izuzev tri pojačanja koje su doveli, nije se puno mijenjao.
– Dobro smo radili i pripremili se. Fizički smo dosta spremni i naravno da idemo u Orahovicu pobijediti. Želimo što bolje otvoriti prvenstvo radi mladih koji igraju i samopouzdanja cijele ekipe – rekao je trener NK Virovitica Samuel Spudić. Virovitica u Orahovicu putuje u kompletnom sastavu jer nemaju igrača koji mora odrađivati kartone iz prošlog prvenstva.

Orahovački Papuk u sezonu bez imperativa, ali sa željom za vrh

Papuk je znatno primijenio momčad u odnosu na prošlu sezonu, 11 igrača je napustilo klub, a isto toliko novih je došlo, no želja je ista – sam vrh ljestvice.

– Ono što je najvažnije, imperativa nikakvog nemamo, želimo odigrati najbolje što možemo i ostvariti što bolji plasman. Odradili smo dobre pripreme i sve je prošlo bez ozljeda. Respektiramo svaku ekipu u ligi pa tako i Viroviticu za koju znamo da je odlična momčad. No, igramo u Orahovici, na svom terenu i ovdje nikome ne damo bodove, nikoga se ne bojimo, idemo hrabro pa što bude. Igrači su svi na raspolaganju, svi su spremni i zdravi i vjerujem u sva tri boda. Pozivam naravno i publiku da dođe u što većem broju i podrži ove momke koji to itekako i zaslužuju – zaključio je Darko Krsnik, trener Papuka. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content