Virovitičanka Elizabeta Pinter bila dio organizacijskog tima skupa EASA koji je okupio čak 600 studenata

Virovitičanka Elizabeta Pinter bila je dio organizacijskog tima Skupa europskih studenata arhitekture (EASA – European Architecture Students’ Assembly) koji se održavao u Rijeci od 21. srpnja do 4. kolovoza 2018. godine. Riječ je o skupu koji okuplja 600 studenata arhitekture iz cijele Europe, a naša Elizabeta bila je dio onih koji su se potrudili da tim studentima Hrvatska ostane u što boljem sjećanju. Elizabeta je završila 2. godinu Komunikologije na Hrvatskim studijima u Zagrebu, smjer Odnosi s javnošću.

-Sudjelovati u tako velikom projektu možda čovjek doživi jednom u životu. Ovo je bilo prekrasno iskustvo, ne samo što se tiče mojeg poslovnog usavršavanja, nego i privatno jer sam imala priliku upoznati jako velik broj ljudi – oduševljena je Elizabeta ovom poslovnom “avanturom”.

REeasa 2

Studenti su imali priliku sudjelovati na 40 praktičnih i teorijskih radionica na kojima su na drugačiji način učili o arhitekturi. Prema Elizabetinim riječima, ovaj je skup poseban po tome što osim slušanja predavanja različitih stručnjaka, studenti su imali priliku održavati radionice jedni za druge.
(www.icv.hr, ml; foto: Alexandra Kononchenko)

group AK

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content