1. ŽNL Mladost iz Čačinaca srušila tradiciju dugu osam godina

U dvije dosadašnje domaće utakmice nogometaši Rezovca uspjeli su prestići prednost gostiju i pobijediti. Treći puta su osvojili samo jedan bod. Gosti iz Gornjeg Bazja bolje su otvorili utakmicu i poveli zgoditkom Zvonimira Juhasa iz kaznenog udarca. U posljednjoj minuti prvog dijela poravnao je Ivan Krznarić. Dario Kovačević nije uspio realizirati kazneni udarac za domaću momčad, promašio je gol. Ubrzo se iskupio postigavši zgoditak iz igre za domaću prednost 2:1. Gosti iz Gornjeg Bazja nisu se predavali i u 59.minuti Denis Ilić uspijeva izjednačiti rezultat na 2:2. Četrnaest minuta kasnije Toni Topić dovodi Rezovac po drugi puta u prednost 3:2. U posljednjoj minuti, kada su svi očekivali pobjedu domaćina, iz jedne gužve najiskusniji igrač na terenu Mario Pšihistal poravnava rezultat na 3:3 što dovodi do erupcije oduševljenja na gostujućoj klupi. Rezovac ove sezone prvi puta nije uspio doći do punog plijena.

Zanimljivo je da je svih šest zgoditaka na utakmici postignuto nakon prekida igre.

-Naša ovogodišnja momčad je po imenima slabija od prošlosezonske, ali ima čvrst karakter, što smo pokazali u ovoj utakmici. Nismo se predavali do posljednjeg trenutka i tako smo došli do osvojenog boda – bio je zadovoljan Stjepan Pleše, trener Bratstva iz Gornjeg Bazja.

-Prije sedam dana sam upozorio, da nas sreća neće uvijek maziti. Gosti su iskoristili naše slabosti u posljednjoj liniji i zasluženo došli do boda. Ako u subotu želimo doći do pozitivnog rezultata na gostovanju u Suhopolju moramo promijeniti naš odnos prema igri – realan je bio Zlatko Vuković, trener Rezovca.

Rezovac – Bratstvo Gornje Bazje 3:3
Igrač utakmice: Dominik Tepeš

[g-gallery gid=”478695″]

Nakon tri sušna kola Dinamo je u Četekovcu došao do prve ovosezonske prvenstvene pobjede. Ostvario je uvjerljivu pobjedu u susretu s Podravcem iz Sopja. Dva zgoditka za domaću momčad postigao je Darko Kokoška, a jednog Ivan Troha. U 71. minuti kod rezultata 3:0 igru je zbog drugog žutog kartona morao naputiti gostujući kapetan Marko Matić.

Dinamo Četekovac – Podravac Sopje 3:0
Igrač utakmice: Darko Kokoška

Voćin je u utakmicu sa Slogom iz Zdenaca ušao pun samopouzdanja, vjerujući u drugu prvenstvenu pobjedu. Gosti iz Zdenaca su bili svjesni svoje kvalitete i na kraju uvjerljivo pobijedili. Težak i neravan teren bio je saveznik domaće momčadi, ali im to nije pomoglo u osvajanju prvenstvenih bodova. Gosti su nakon petnaest minuta igre poveli 3:0 . Do kraja utakmice gosti iz Zdenaca nisu dozvolili domaćoj momčadi da im ugrozi sigurnu pobjedu.

Voćin – Sloga Zdenci 3:6
Igrač utakmice: Antonio Vratković

Vodeća momčad lige Bušetina 1947. gostovala je u Sladojevcima, kod domaće Slavonije, koja u prva tri kola nije osvojila niti jedan bod. Gosti su u dva navrata bili u prednosti, ali su ih domaći igrači stizali i uspjeli poravnati rezultat. U posljednjih devet minuta momčad iz Bušetine postiže tri zgoditka i dolazi do pobjede.

Slavonija Sladojevci – Bušetina 1947. 2:5
Igrač utakmice: Antonio Klasić

Mladost iz Čačinaca uspjela je srušiti tradiciju dugu osam godina. Naime osam godina nisu uspjeli pobijediti u prvenstvenoj utakmici susjedni Mikleuš. Zgodicima dvojice Ivana, Čorde i Ugarkovića domaći na odmor odlaze s prednošću 2:0. Dvadesetak minuta prije kraja utakmice gosti iz Mikleuša zgoditkom Josipa Jančića smanjuju rezultat na 2:1. U preostalih petnaestak minuta Mladost postiže još tri zgoditka i dolazi do uvjerljive pobjede, koja ne odražava pravo stanje na terenu, jer je momčad Mikleuša uspješno parirala domaćem sastavu gotovo cijelu utakmicu.

Mladost Čačinci – Mikleuš 6:1
Igrač utakmice: Ivan Ugarković

Rezultati: Graničar Okrugljača – Suhopolje 2:10, Lukač 05 – Mladost 1930. Čađavica. 7:1, Slavonija Sladojevci – Bušetina 1947. 2:5, Mladost Čačinci – Mikleuš 6:1, Rezovac – Bratstvo Gornje Bazje 3:3, Voćin – Sloga Zdenci 3:6 i Dinamo Četekovac – Podravac Sopje 3:0.

Capture Custom
foto: znsvpz.hr

U petom kolu se sastaju: Suhopolje – Rezovac, Sloga Zdenci – Slavonija Sladojevci, Bušetina 1947. – Mladost Čačinci, Mikleuš – Dinamo Četekovac, Podravac Sopje – Graničar Okrugljača, Bratstvo Gornje Bazje – Lukač 05 i Mladost 1930. Čađavica – Voćin.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content