1. ŽNL Pobjede Lukača 05 i Mikleuša, nesportski potez igrača Voćina

U šestom kolu 1. županijske nogometne lige u Lukaču su snage odmjerili domaći sastav i Voćin.

Već u prvoj minuti susreta pojačanje iz Suhopolja Marino Grizelj svojim zgoditkom doveo je domaću momčad u prednost. U pedesetoj minuti iz kaznenog udarca prednost je udvostručio Mateo Lončar.

Domaći nogometaši su tijekom cijele utakmice imali više od igre, ali ovog puta nisu težili što većoj pobjedi.

Pred sam kraj utakmice došlo je do nemilih scena. Gostujući igrač Ivan Čović isključen je iz igre zbog udaranja domaćeg igrača Ivana Škrablina. Prilikom napuštanja terena isključeni igrač nesportski se ponio prema sucu Dinku Cafuti.

Nakon utakmice isključeni igrač pokušao se dodatno obračunati s Ivanom Škrablinom, što je spriječila redarska služba.

– U čvrstoj utakmici došli smo do zaslužene pobjede. Čestitam gostima na korektnoj igri i želim im uspjeh u nastavku prvenstva. Iduće subote gostujemo kod najbolje momčadi lige, Suhopolja. Oni u svom sastavu imaju prvoligaškog igrača Ivana Ibriksa, tu su još Ivan Egri, Kristijan Dumenčić i još niz kvalitetnih igrača. Njima će biti teško parirati, ali ćemo dati sve od sebe, kako bi postigli što bolji rezultat – rekao je nakon utakmice domaći trener Miroslav Čor.

Lukač 05 – Voćin 2:0
Igrač utakmice: Mateo Lončar

[g-gallery gid=”481134″]

Nakon prvog boda, koji su osvojili na gostovanju kod Podravca, nogometaši Graničara iz Okrugljače vjerovali su u nove bodove na svom terenu u susretu s Mikleušom. U trideset petoj minuti domaći su poveli zgoditkom Zlatka Balogovića iz kaznenog udarca. Nakon dominacije domaće momčadi u kojoj su propustili nekoliko izglednih prilika, gosti su krenuli na sve ili ništa. To im se isplatilo. U 83. minuti zgoditkom Marjanovića su poravnali rezultat. Šest minuta kasnije zgoditkom Jančića gosti vode. Tu su Prednost očuvali do kraja utakmice i odnijeli tri boda u Mikleuš.

Graničar Okrugljača – Mikleuš 1:2
Igrač utakmice: Josip Jančić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content