1. ŽNL Zvonimir Juhas donio pobjedu Bratstvu u općinskom derbiju, Graničar osvojio prvi bod

U Gornjem Bazju odigran je općinski i susjedski derbi između domaćeg Bratstva i Lukača 05. Utakmica je privukla velik broj gledatelja.

Za razliku od proljeća, kada su gosti odnijeli sva tri boda, ovog puta domaća momčad je bila puno kvalitetnija i pobijedila rezultatom 4:0. Prvi zgoditak postigao je Zvonimir Juhas iskoristivši jednu odbijenu loptu i spretno je pospremivši u gol. Drugi gol postigao je isti igrač udarcem s poludistance. Nakon odmora domaći igrači iskoristili su još dvije pogreške gostujuće obrane i udvostručili su svoju prednost na konačnih 4:0. Efikasni su bili Mario Pšihistal i Vedran Bajivić. Uz dva zgoditka Zvonimir Juhas asistirao je za posljednji pogodak na utakmici i izradio još nekoliko izglednih prilika.

IMG 8543 Custom

-Danas smo odigrali dobru utakmicu svih devedeset minuta. To je putokaz, kako trebamo igrati ubuduće. Nismo realizirali sve prilike, ali ne smijemo biti nezadovoljni. Pred nama je iduće nedjelje još jedan derbi. Dolazi nam momčad Suhopolja. Nadam se da ćemo dati sve od sebe, ako dečki budu pravi, ja ću biti zadovoljan, bez obzira na konačni rezultat – rezimirao je domaći trener Stjepan Pleše.

Gostujući igrači odigrali su najlošiju utakmicu u ovom prvenstvu, što je rezultiralo uvjerljivim porazom.

-Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi. Nismo odigrali na dosadašnjoj razini, ali to ne umanjuje vrijednost njihove pobjede – realan je bio trener Lukača 05 Miroslav Čor.

Bratstvo Gornje Bazje – Lukač 05 4:0
Igrač utakmice: Zvonimir Juhas

[g-gallery gid=”480033″]

 

U Mikleušu je također odigran susjedski derbi između domaće momčadi i Dinama iz Četekovca. Gosti su u dva navrata vodili zgodicima Danijela Tunića. Domaći nogometaši poravnali su rezultat, ali za nešto više nisu imali umješnosti i sportske sreće.

Mikleuš – Dinamo Četekovac 2:2
Igrač utakmice: Danijel Tunić

Nogometaši Voćina došli su do prve gostujuće pobjede. U Čađavici su pobijedili domaću Mladost 1930. rezultatom 3:0. Prvi zgoditak je postigao Ivan Čović dok je druga dva dao najbolji igrač utakmice Emanuel Čović.

-U korektnoj utakmici zasluženo smo pobijedili mladu i darovitu momčad Mladosti – rekao nam je trener Voćina Ivica Ević.

Mladost 1930. Čađavica – Voćin 0:3
Igrač utakmice: Emanuel Jaković

Već treću utakmicu nogometaši Podravca iz Sopja ne znaju za pobjedu. Nakon dva poraza, u „domaćoj“ utakmici s Graničarom iz Okrugljače osvojili su samo bod odigravši 2:2. To je gostima iz Okrugljače prvi ovosezonski bod. Junak utakmice bio je gostujući napadač Dario Godeč, koji je proteklog tjedna došao iz vodeće momčadi druge županijske lige zapad, Omladinca iz Korije.

Podravac Sopje – Graničar Okrugljača 2:2
Igrač utakmice: Dario Godeč

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

capture1 Custom 8
foto: znsvpz.hr

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content