BLOGERI DOLAZE U ponedjeljak i utorak prirodne ljepote i gastro ponudu naše županije otkrit će 14 poznatih blogera iz cijelog svijeta

Virovitičko-podravska županija u ponedjeljak i utorak ugostit će grupu istaknutih i utjecajnih blogera koji su na studijskom putovanju Slavonijom. Putovanje organizira Hrvatska turistička zajednica i turističke zajednice istočne Hrvatske. Kroz dva dana, blogeri će posjetiti Jankovac, Noskovačku Dubravu, Kuriju Janković i Križnicu, Rupnicu i druge lokalitete pod zaštitom UNESCO-a.

Imat će prilike upoznati se sa gastonomskom i enološkom ponudom iz svih krajeva županije, kao i prirodnim ljepotama, a koje će kasnije podijeliti sa tisućama svojim pratitelja na komunikacijskim kanalima. Zamjenik direktorice Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije Josip Mikolčić izrazio je zadovoljstvo ovim posjetom i istaknuo kako je naša županija prva koju će u okviru studijskog putovanja posjetiti ova značajna grupa.

– Riječ je o mladim ljudima koji su vrlo istaknuti na svojim mrežama ili blogovima. Radosni smo što grupa od njih 14 pokriva cijeli svijet: od Australije, Japana, Velike Britanije, Njemačke, Poljske, Francuske, Makedonije…pa možemo govoriti o višemilijunskom auditoriju kojemu će uskoro postati dostupne digitalne objave svega doživljenog i proživljenog na području naše županije.  Radujemo se susretu s tim mladim ljudima jer ćemo na ovaj način lako doprijeti do njihovih vršnjaka, mladih ljudi, jer smo mi županija za mladu populaciju – rekao je J. Mikolčić.

Sanja Mijac 7
Poznata virovitička “Domaćica”, blogerica Sanja Mijac, predstavit će se kolegama iz cijelog svijeta

Poznati blogeri imat će prilike uživati u “šumskom blagu” Parka prirode Papuk, vinima s područja Orahovice i Slatine, “slavonskim zalogajima”, biciklirati rutom EuroVelo13 i promatrati ptice, slavonskim slasticama u ruhu domaće gastro blogerice S. Mijac, prijeći most u Križnici i otkriti Rupnicu. Samo neki od blogera su Yuya Matsuo iz Japana, Sophia Giesecke iz Njemačke, Sarah-Jane Begonja iz Australije, Arthur Guy iz Francuske i drugi.

(www.icv.hr, mlo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content