DERBI 1. ŽNL Janko Brlas u pet minuta potopio Graničar, Čoklo iz slobodnjaka ispalio torpedo

Utakmice najbližih susjeda uvijek su pune tenzija i donose dodatni naboj. Bušetina 1947. i Graničar iz Okrugljače odmjerili su snage u službenoj prvenstvenoj utakmici nakon dvije godine. Gledalište je bilo popunjeno i teško se moglo pronaći mjesto za parkiranje u širem krugu bušetinskog igrališta. Uz uobičajeno brojne domaće navijače bilo je dosta kibica iz susjedne Okrugljače.

U dosadašnjem dijelu prvenstva, gosti još nisu osjetili slast pobjede, dok su domaći prve bodove izgubili prošle nedjelje u Četekovcu.

Prvi dio protekao je u svojevrsnom grču. Na samom početku gosti su imali jednu polupriliku. Nakon toga slijedi dominacija domaćih igrača u žutim dresovima, ali bez promjene rezultata.
Nakon osam minuta nastavka najubojitiji domaći igrač J. Brlas iskoristio je ubacivanje Popovića s desne strane i pogodio za 1:0. U idućih pet minuta isti igrač je postigao još dva zgoditka, jednog iz lijepe akcije, a drugog iz precizno izvedenog slobodnog udarca.

IMG 3900 Custom

Konačni rezultat postavio je bombom iz slobodnog udarca Čoklo. Lopta je uz samu vratnicu ušla u gol i od konstrukcije gola odbila se ponovno u igralište.

Nakon prvog zgoditka bušetinska momčad se razigrala i u potpunosti “nadvisila” goste.

Prezentirali su svoju uobičajeno kvalitetnu igru, koja može zadovoljiti i izbirljive ljubitelje nogometa.

-Vidjela se razlika u kvaliteti. Igrači sve više u igri provode ono što uvježbavamo na treninzima. Zasluženo smo pobijedili. Protivnicima čestitam na fer i korektnoj igri i želim im uspjeh u nastavku natjecanja – zadovoljan je bio domaći trener Željko Janeš.

IMG 3894 Custom

Pitali smo domaćeg napadača Janka Brlasa da li će i ove sezone biti najbolji strijelac lige.

-Prvenstveno natjecanje tek je počelo, ja se ne opterećujem s borbom za titulu najboljeg strijelca – kratko je na pitanje odgovorio Brlas.

U sljedećem kolu Bušetina 1947. ide na teško gostovanje u Rezovac, a očekivanja su velika.

-Mi smo spremni i na gostovanju u Rezovcu idemo na pobjedu – zaključio je J. Brlas.

Bušetina 1947. – Graničar Okrugljača 4:0
Igrač utakmice: Janko Brlas

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”482586″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content