FOTO: 1. ŽNL Trio Holec – Lončar – Šoštar pregazio Mladost 1930. Iz Čađavice

U četvrtom kolu prve županijske nogometne lige u Lukaču su snage odmjerila domaća momčad i Mladost 1930. iz Čađavice. Nakon nesretnog poraza u prošlom kolu u Rezovcu domaći nogometaši ušli su u igru željni dokazivanja. U tome se posebno istakao trio Marijan Holec i Josip Šoštar svojim realizatorskim sposobnostima, te Mateo Lončar s nizom asistencija.

Gosti nisu uspjeli pronaći efikasan protulijek za odličnu domaću momčad. Za Lukač 05 četiri zgoditka postigao je Marijan Holec, a tri Josip Šoštar.

IMG 0278 Custom

U drugom dijelu domaća momčad je malo usporila tempo, pa su i gosti stvorili nekoliko prilika za zgoditak od kojih je jednu realizirao Stjepan Novoselac.

Inače susret je bio izuzetno korektan, te sudac Boris Vidalina nije pokazao niti jedan karton.

U prijepodnevnim satima domaća ekipa Lukača 05 uzrasta U-12 rezultatom 7:0 pobijedila je vršnjake Napretka iz Rušana.

IMG 0270 Custom

-Nakon tragičnog poraza u Rezovcu, došli smo do uvjerljive domaće pobjede. U idućem kolu gostujemo u Gornjem Bazju, gdje očekujem dobru utakmicu i nova tri boda – zadovoljan je bio domaći strateg Miroslav Čor.

-Ušli smo u niz poraza. U tim utakmicama nismo bili kompletni zbog radnih obveza naših igrača. Danas smo primili nekoliko zgoditaka zahvaljujući našoj mladosti i neiskustvu. U idućem kolu, nekolicina prvotimaca nam se vraća u momčad i očekujem pobjedu u utakmici s Voćinom – rekao je gostujući trener Berislav Martinčević.

IMG 0268 Custom

Lukač 05 – Mladost 1930. Čađavica 7:1
Igrač utakmice: Marijan Holec

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

IMG 0279 Custom IMG 0275 Custom IMG 0274 Custom IMG 0271 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content