FOTO: 4. Liga BJ-KC-VT: Virovitica pobijedila Čazmu, Vučemilović – Jurić zabio odlučujući zgoditak

Na Vegeški je danas (subota) odigrana utakmica 4. kola 4. lige BJ-KC-VT između NK Virovitice i NK Čazme. Od samog početka utakmica je djelovala dosta nervozno, cijelo težište igre sabilo se između dva šesnaesterca uz mnoštvo čvrstih duela koje je sudac Koprić mogao kazniti žutim kartonima, kako bi smirio tenzije što igrača, što navijača s obje strane. Rezultat utakmice 2:1 za NK Viroviticu.

Nije se dugo čekalo na pravu priliku, već u 8. minuti utakmice iz akcije domaćina, Suvajac izlazi sam pred gostujućeg vratara, no pogađa golmana. Gosti brzim kontrama i prekidima stvaraju neprilike Virovitičanima. Mreže su mirovale do 16. minute, kada prijenosom lopte s lijeve strane veznog reda domaćina, lopta dolazi na krilo do Duvnjaka koji iz poluvoleja, te uz minimalni odbitak lopte gostujućeg obrambenog igrača poentira za vodstvo Virovitice. Nakon vodstva, domaćin ponovno usporava tempo igre i iz svojih grešaka daje šansu Čazmi za vodstvo. Gosti koriste nesmotrenost domaćina, te u 43. minuti iz kaznenog udarca zabija Tonković i poravnava rezultat na 1:1, s kojim se odlazi na predah.

MG 3780

Drugo poluvrijeme ne donosi spektakularnu igru, no borbe i čvrste duel igre nije nedostajalo. Domaćin je pritisnuo obranu Čazme, te iz centaršuta koji odbija gostujući stoper, igrač Virovitice Vučemilović-Jurić sjajnim udarcem s 30-tak metara zabija za vodstvo Virovitice 2:1.

Navijači su tijekom cijele utakmice navijali iz sveg glasa za svoje momčadi, no 10 minuta prije završetka utakmice situacija odmiče kontroli. Gostujući navijači počeli su trgati ogradu, vulgarnim riječima vrijeđati sve oko sebe na što su Virovitički redari pozvali policiju, koja je morala smirivati situaciju. Na kraju je sve prošlo bez većih incidenata.

MG 3743

Domaćin može biti zadovoljan rezultatom i s nova tri boda iz teške domaćinske utakmice protiv izrazito motiviranog protivnika Čazme.

– Pobjeda je tu, tri boda su tu, iako nije bilo lagano kako smo očekivali. Dečki su nam pružili dobar otpor. Naši mladi dečki, juniori koji su zamijenili kartonirane igrače čak nisu pružili što su htjeli međutim tri boda su tri boda – rekao je trener NK Virovitice Samuel Spudić.

Rezultat:
NK Virovitica – NK Čazma 2:1

Igrač utakmice:

Domagoj Vučemilović-Jurić

(www.icv.hr, ip, foto: M.Rođak)

[g-gallery gid=”479780″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content