FOTO Pobjednici “Festivala mladih slatinskih talenata 2018.” posjetili zabavni park Prater u Beču

blank

Nagradnim putovanjem pobjednicima festivala u zabavni park Prater u Beču završio je projekt ”Festival mladih slatinskih talenata 2018.” kojeg je Društvo ”Naša djeca” Slatina provodilo u partnerstvu sa slatinskim osnovnim školama, a koji je financiran od strane Grada Slatine i Virovitičko-podravske županije.

Uz pobjednike ”Festivala mladih slatinskih talenata 2018.” Taru Djokić, Deu Virovac, Miju Brezovčan i Antu Benkovića, putovanju se pridružio dio drugih natjecatelja, dvije mentorice ovogodišnjeg festivala, mali Slatinčani (od 4 godine na više) s roditeljima, mali i veliki prijatelji iz Čađavice i Orahovice, te dio članova Društva ”Naša djeca” Slatina.

Veselo društvo krenulo je u 4 sata iz Slatine. Na putovanju kroz Mađarsku, samo kratko zbog vjetra, posjetili su grad Keszthely, dvorište prekrasnog dvorca obitelji Feršetić i Sumeg u kojem se na vrhu brda nalazi dvorac obitelji Osterhuber. Prva stanica po dolasku u Beč bio je veliki trgovački centar SCS, a nakon kraćeg obilazaka trgovina i restorana, veći dio vremena proveden je u zabavnom parku Prater, što je i bio cilj putovanja.

U Prateru se nalaze brojne atrakcije prilagođene svim uzrastima, od najmlađih do onih starijih, pa i za odrasle vrtuljci, tobogani, adrenalinske atrakcije, kuće strave, karting, veliki kotač, Liliputbahn, Muzej Madamme Tussauds, Muzej čokolade i puno drugih zanimljivosti.

Svatko je na svoj način proveo ovo lijepo subotnje poslijepodne, a svi sudionici putovanja po povratku su izrazili zadovoljstvo viđenim i doživljenim, što je veliki poticaj za daljnje provođenje ovakvih aktivnosti. (www.icv.hr, ADF i DND Slatina)

[g-gallery gid=”481429″]