FOTO ŽRK Pitomača održao rukometnu igraonicu

Proljetos je ženskom rukometnom klubu Pitomača odobren projekt rukometne igraonice na Natječaju za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2018. godini od strane Središnjeg državnog ureda za šport. Prilikom nominacije suglasnost za projekt su dale općine Pitomača, Špišić Bukovica, Kloštar Podravski i Podravske Sesvete.

Program je izradio iskusni rukometni trener, profesor Darko Međimorec. U Projekt, koji je proveden posljednjeg tjedna u kolovozu, bilo je uključeno sedamdesetak djece rođene između 2008. i 2011. godine iz navedenih općina. Razigranim polaznicima prijevoz i igraonica su bili besplatni. Uz to svaki polaznik je imao osiguranu okrjepu, te poklon paket (majica, šilterica, vrećica za obuću, bočica za vodu i zahvalnica za sudjelovanje).

igraonica 5 Custom
foto: facebook, ŽRK Pitomača

Za potrebe provedbe projekta nabavljen je i dio nedostajuće opreme (markeri, lopte, prepone, mreže, kompresor za pumpanje…).

Voditelju su u provedbi igraonice pomagali klupski treneri i dio igračica. Roditelji su pohvalno govorili o provedenim aktivnostima, iskazujući nadu da ova prva igraonica ovakvog tipa neće biti i posljednja. Mali polaznici dnevne aktivnosti uglavnom su završavali pitanjem: „Treneru, ima li i sutra?“.

Cilj je postignut, nove generacije uključene su u sportske aktivnosti.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”477816″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content