“Glasnik istine” Zlatko Milošević za rođendan prvi istrčao polumaraton Virovitica-Barcs

foto: facebook,"Glasnici istine"

Trojica su “Glasnika istine” sudjelovali na 27. tradicionalnom polumaratonu Virovitica-Barcs u dužini 21 kilometar, Zlatko Milošević (Nova Bukovica) kojemu je ovo bila 11. uzastopna utrka na ovom tradicionalnom polumaratonu, Goran Draksler (Slatina), 100 kilometarski ultramaratonac i Mario Krznarić (Nova Bukovica) kojemu je ovo bio prvi službeni polumaraton.

”Glasnici istine” su među 59 polumaratonaca imali vrlo zapažene rezultate. Zlatko Milošević je u kategoriji 58 – 67 godina s rezultatom 1:55:09 zauzeo prvo mjesto i svom prvom pratiocu “utekao” za 5,5 minuta. Goran Draksler u kategoriji 45 – 50 godina s rezultatom 1:33:11 zauzeo je drugo mjesto, a Mario Krznarić koji je trčao u kategoriji 30 – 35 godina zauzeo je peto mjesto. Svi trkači koji su završili utrku dobili su medalju, a pobjednici u kategorijama prekrasne pehare.

foto: facebook, “Glasnici istine”

Na početku ceremonije proglašenja pobjednika, Zlatko Milošević je doživio vrlo lijepo i ugodno iznenađenje. Putem razglasa pozvan je od strane organizatora, te su mu Josip Škrablin i Tihomir Majstorović (predsjednik i tajnik Zajednice športskih udruga grada Virovitice) i gradonačelnik mađarskog grada Barcsa, Karvalich Otto, čestitali 67. rođendan, koji se preklapao s danom utrke, te mu uručili prigodan poklon.

(www.icv.hr, adf, Glasnici istine)

foto: facebook, “Glasnici istine”