Lovački savez Virovitičko-podravske županije drugi na državnom prvenstvu u lovnom streljaštvu

Nakon dva dana natjecanja na Lovačkom strelištu Bzenica, Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije osvojene su titule najboljih u državi u lovnom streljaštvu koje su dobivene zbrojem rezultata u tri discipline: lovačkog trapa, parkura i gađanja mete srnjaka lovačkim oružjem s užljebljenim cijevima na 100 metara.

Titulu najboljih u ekipnoj konkurenciji ponijeli su lovci Lovačkog saveza Međimurske županije za koji su nastupili Josip Šoštarić, Ivica Varga, Branko Breglec, Mladen Srnec, Dean Horvat i Danijel Rukljač s 454 bodova.

streljastvo 2018 2 Custom
foto: hls.com.hr

Drugo mjesto s 450 bodova osvojili su prošlogodišnji pobjednici Lovačkog saveza Virovitičko-podravske županije za koji su nastupili Igor Vrbančić, Majkl Brlas, Tomislav Brlas, Marin Vedriš, Ivica Pleša i Tihomir Brlas.

Treće mjesto osvojila je ekipa Lovačkog saveza Varaždinske županije s 449 pogodaka za kojeg su nastupili Ivica Flegar, Miljenko Kos, Josip Gregur, Hinko Drvar, Alen Stanko i Ivan Kutnjak.

O prvom mjestu u pojedinačnoj konkurenciji, obzirom da su prva tri ostvarila isti rezultat, 96 pogodaka, odlučivao je rezultat lovačkog parkura. Prvo mjesto osvojio je Marijan Karabalić iz LS-a Vukovarsko-srijemske županije. Drugo mjesto osvojio je Damir Mehkek iz LS-a Koprivničko-križevačke županije. Treće mjesto osvojio je Marko Gospić iz LS-a Zadarske županije. Četvrto mjesto s identičnom rezultatom od 95 pogodaka u sve tri discipline podijelili su Ivica Flegar iz LS-a Varaždinske županije i Josip Šoštarić iz LS-a Međimurske županije. Šesto mjesto također s 95 pogodaka osvojio je Zlatko Kolarić iz LS-a Bjelovarsko-bilogorske županije.

streljastvo 2018 1 Custom
foto: hls.com.hr

Suci na ovogodišnjem državnom prvenstvu bili su Zvonimira Grđan, Davor Biruš, Milan Majetić, Ivica Magić, Matej Levar, Mario Levar i Branko Butković. I ove godine treba odati osobito priznanje domaćinu, Lovačkom savezu Požeško-slavonske županije na čelu s Brankom Bertelovićem koji je sa suradnicima odradio izvrstan posao u organizacijskom dijelu.

(hls.com.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content