“SIGURNO U ŠKOLU” Ove subote najmlađi će se moći okušati u vožnji spretnosti na biciklima, rolama, romobilima…

U subotu, 8. rujna, s početkom u 10 sati na parkiralištu Zagrebačke banke na Trgu Franje Tuđmana u Virovitici u organizaciji Autokluba Virovitica i Policijske uprave virovitičko – podravske već dvanaesti puta biti će održana priredba akcije „Sigurno u školu“. Na akciji se djeca mogu okušati u vožnji spretnosti na biciklima, rolama, romobilima i svim drugim dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon.

Započela je nova odgojno – obrazovna godina i tim povodom se pozivaju svi klinci i klinceze starosti od 3 do 8 godina da nam se sa svojim prometalima pridruže na priredbi – natjecanju na kojemu će moći pokazati svoje vještine u upravljanju dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon. Svim natjecateljima će biti podijeljene nagrade, a u zabavnom dijelu programa će nastupiti mladi umjetnici i sportaši Virovitice i okolice.

Pozivaju se svi; mame i tate, djedovi i bake, tete i ostali da dovedu svoje mališane i pridruže nam se na ovom druženju, te vatreno navijaju za njih da se postavljenom stazom poligona provezu što brži i spretnije.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika priredba će se održati tjedan dana kasnije, 15. rujna, također s početkom u 10 sati. (www.icv.hr, viroviticko-podravska.policija.hr)