ŠRK “Šaran” Pitomača pobjednik općinske lige ZŠRK Pitomača, Željko Salaj najbolji pojedinac

- PROMO -

Športsko ribolovni klub „Šaran“ iz Pitomače pobjednik je općinske lige ZŠRK Pitomača. Ovog je vikenda završilo 5. kolo općinske lige čiji je domaćin bio ŠRK „Smuđ“ Križnica, a natjecalo se na „Grabi“ u Križnici.

Rezultati 5. kola:
Sektor A
1. Stjepan Čerepinko – „Šaran“
2. Štefo Šandor – „Greda“
3. Željko Salaj – „Križnica“
Sektor B
1. Darko Begović – „Šaran“
2. Josip Jakupec – „Vidra“
3. Luka Crlenjak – „Smuđ“

Sektor C
1. Zdravko Kovač – „Greda“
2. Dubravko Petak – „Križnica“
3. Josip Kovačić – „Šaran“

Pobjednik posljednjeg kola je ekipa ŠRK „Šaran“ Pitomača, drugo mjesto zauzeo je ŠRK „Greda“ Pitomača, a treće ŠRK „Križnica“ Križnica. „Šaran“ Pitomača prvi je i u ukupnom poretku i tako zasluženo osvojio općinsku ligu, drugo mjesto pripalo je “Križnici“, dok je treće osvojila „Greda iz Pitomače.

Najbolji pojedinci lige su Željko Salaj, Josip Kovačić i Josip Jakupec. Nagrade najboljima podijelio je Zdravko Kovač, predsjednik ZŠRK Pitomača te se zahvalio svim natjecateljima na „fer“ i korektnom ponašanju na vodi i za vrijeme svakog natjecanja. Kapetan pobjedničke ekipe Stjepan Čerepinko zadovoljan je ostvarenom pobjedom. Iako sam najmlađi u svojoj ekipi, nadam se da sam svoj dio posla odradio „fer“ i korektno. Bila mi je čast i zadovoljstvo biti kapetan i zahvaljujem se ekipi na ukazanom povjerenju koje sam nadam se i opravdao – rekao je S. Čerepinko. (www.icv.hr, ml; foto: FotoBegović)

[g-gallery gid=”478815″]

Povezane vijesti

Skip to content