Zlatko Šomođi vodit će Udruženje obrtnika Slatina još četiri godine

blank

U srijedu u Medincima održana je konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Slatina, na kojoj su potvrđeni mandati novim članovima Skupštine koje su izabrali i predložili cehovi za razdoblje 2018.-2022. Novi skupštinari odlučili su da će Udruženje obrtnika Slatina još četiri godine zastupati i predstavljati Zlatko Šomođi, vlasnik obrta „Palma“ iz Slatine, koji je tu dužnost obavljao i u prošlom mandatu.

Na prijedlog predsjednika Šomođija za potpredsjednika Udruženja imenovan je Stjepan Kenjerić, vlasnik obrta „Elektromontaža“ iz Čađavice, a u novom Upravnom odboru će uz njega još biti: Sanja Mikić, Sandra Jadek, Ljupko Marjanović, Goran Ivezić, Ivo Bilić, Krešimir Suton, Katarina Gabelić Bljakaj, Zoran Horić, Miroslav Kolesarić i Darko Takač. U Nadzorni odbor izabrani su Zlatko Cibok, Vesna Vuk i Slađana Kuzmić.

Za predstavnike Udruženja obrtnika Slatina u budućoj Skupštini Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije izabrani su Zlatko Šomođi, Sandra Jadek, Zoran Horić i Darko Takač. Skupština je također utvrdila prijedlog da se za članove budućeg Upravnog odbora OK VPŽ imenuju Zlatko Šomođi i Zoran Horić te za člana Nadzornog odbora OK VPŽ Zlatko Cibok. Na kraju sjednice nazočnima je svoju kandidaturu za budućeg predsjednika Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije predstavio Zoran Horić, što je Skupština UO Slatina jednoglasno prihvatila kao svoj prijedlog za izbornu sjednicu OK VPŽ koja će se održati 15. listopada u Virovitici. (okvpz.hr)