Županiji, županu Igoru Androviću i Medenoj pregršt priznanja na 16. EKOBISU, međunarodnom sajmu ekologije u Bihaću

Na 16. EKOBISU, međunarodnom sajmu ekologije, održanom od 13. do 15. rujna u Bihaću, organizator sajma BiH dodijelio je priznanja institucijama i izlagačima za kvalitetu proizvoda. Posebno priznanje dodijeljeno je Virovitičko-podravskoj županiji i županu Igoru Androviću za podršku sajmu. Medenoj iz Virovitice dodijeljeno je pregršt priznanja za kvalitetu meda.

U ime Medene priznanja je primio njen utemeljitelj Slavko Švraka najveći hrvatski pčelar koji ima preko 2.000 pčelinjih zajednica i proizvodi godišnje oko 100 tona meda kao i ostale pčelinje proizvode (propolis, cvjetni prah, matična mlječ i dr.). Dobio je plakete za kvalitetu, za med od bagrema, lipe i šumski med.

IMG cd07379465b2a4388d4dfc79acf3c0cc V

Posredstvom i u organizaciji HGK – Županijske komore Virovitica, Slavko Švraka kontinuirano izlaže na EKOBIS-u na kojem svake godine ostvaruje zapaženu prodaju te plasman meda i ostalih pčelinjih proizvoda, čija se prodaja svake godine povećava.

Slavko Švraka je 2011. godine dobio „Zlatnu kunu“ HGK – Županijske komore Virovitica za razvoj pčelarstva u Virovitičko – podravskoj županiji i Republici Hrvatskoj, a osvajao je i niz prestižnih nagrada i priznanja u zemlji i inozemstvu (BiH, Mađarska), za kvalitetu meda. (www.icv.hr, anpo)
IMG 7786

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content