Čestitka gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina povodom Svjetskog dana učitelja

- PROMO -

Povodom Svjetskog dana učitelja, koji se obilježava 5. listopada, učiteljicama i učiteljima, nastavnicama i nastavnicima te profesoricama i profesorima čestitku je uputio gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

Svjetski dan učitelja prilika je da se naglasi važnost vaše profesije i uloge u društvu, ali i samog obrazovanja čiji ste vi nositelji jer učenici s vama provode mnogo vremena, stvaraju svoju osobnost i postaju samostalni. Za obavljanje ovog nadasve odgovornog i plemenitog poziva potrebno je puno entuzijazma i ljubavi. Stoga vam ovim putem izražavam zahvalnost i poštovanje jer svoje znanje ulažete u odgoj i obrazovanje mladih naraštaja svakodnevno ih vodeći do novih vrijednih saznanja.

Tekuća školska godina u školama čiji je osnivač Grad Virovitica u znaku je radova na izgradnji novih i energetskoj obnovi postojećih objekata, a sve u cilju poboljšanja uvjeta obrazovanja. Naše škole u Gradu će uvijek imati partnera i potporu u realizaciju važnih ciljeva i zadaća te ćemo i dalje zajedničkim radom djeci osiguravati kvalitetno školovanje i sigurne temelje za budućnost. (virovitica.hr)

Povezane vijesti

Skip to content